We zijn nog maar slechts een paar weken verwijderd van Kerstmis en daarmee naderen we het einde van een moeilijk jaar voor de hele mensheid. De feestdagen van dit jaar kunnen heel anders zijn dan we normaal gewend zijn; niettemin is het tijd om vreugde te verspreiden. Dat in de vorm van een van de meest exclusieve adventskalender, volgestampt met 24 zeer luxe horlogemerken.

Het in Zwitserland gevestigde online horloge-marktplaats Chronext schept op over de grootste selectie luxe horloges van Europa. Het bedrijf, opgericht in 2013, opereert vanuit 19 verschillende locaties en beweert te voorzien in de behoeften van de meest veeleisende klanten. Voor de kerst van dit jaar heeft het Zwitserse merk een werkelijk unieke en misschien wel de meest extravagante adventskalender ooit gemaakt. De op maat gemaakte creatie verbergt achter zijn 24 verlichte deuren een zorgvuldig samengestelde collectie horloges.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CHRONEXT (@chronext)

De horlogecollectie

Wat we tot nu toe weten, is dat de collectie bestaat uit een Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel Openworked en een Patek Philippe Nautilus Ref. 3712. En de zeldzame ‘Four Dot Dial’, en een A. Lange & Söhne Richard Lange Jumping Seconds, met een constant-kracht-echappement van één seconde.
adventskalender

Adventskalender ter waarde van…

De rest van de collectie zal bestaan ​​uit uurwerken van de meest bekende namen uit deze zeldzame branches, denk bijvoorbeeld vooral aan Rolexen, Vacheron Constantin en Arnold & Son. Wat de structuur betreft, het is gebouwd met hout van topkwaliteit en heeft een pianolak. Met een hoogte van 1,77 meter is de unit enorm en ziet hij er absoluut schitterend uit. Met een prijs van €1,25 miljoen zou dit zomaar weleens de duurste adventskalender ooit kunnen zijn.
Zie hier alle informatie over adventskalender. We kunnen ons goed voorstellen dat dit iets te veel van het goede is, maar gelukkig is dit niet het enige aanbod van de deze horloge-marktplaats. Zo kun je ook gebruik maken van de Kerstkorting op merken als Rolex, Breitling en Omega.