Wilfred Genee zet zijn appartement te huur voor een prijs die de mondiale burger zich ook kan veroorloven. Het vermogen van de tv- en radiopresentator wordt geschat op zo’n 1,8 miljoen euro. Als we naar het jaarinkomen kijken en de salarissen bij RTL, kunnen we stellen dat Genee doorgaans zuinig is met het uitgeven van zijn poen.

Veronica Inside

Wilfred Genee is – samen met de goedlachse René van der Gijp en bromsnor Johan Derksen – hét gezicht van populaire voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Ook al is zijn reputatie dankzij de recente ophef aardig naar beneden gekelderd. Het trio blijft ondanks de controverse ongehinderd doordraaien en dat is. Daarnaast doet Gené graag mee aan een aantal andere snabbels, dus hij komt financieel gezien niets te kort. Misschien daardoor laat hij zijn woning verhuren voor een zeer schappelijk prijs.

Het appartement van Wilfred Genee

Genee kocht dit bolwerk in juli van 2017 voor het schappelijke bedrag van 245.000 euro. Nu kan je dit luxe appartement in Amsterdam huren voor 1295 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je een luxe tweekamerappartement wat een totaal oppervlak van 49 vierkante meter bestrijkt. Gezien de huidige huur- en koopprijs in Amsterdam, is dit lang geen slechte deal. Op de derde verdieping kan je van een lekker uitzicht genieten en zit je heerlijk knus in dit minimalistische appartement.

Wilfred Genee

In de open keuken heb je alle vrijheid om te kokkerellen waar je zelf zin in hebt. Aangezien het een open keuken is, kan je gezellig bij het gezelschap blijven en hoef je niet alleen weg te kwijnen tijdens de bereiding. Om je wagen te parkeren kan je gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarage, dat kost je wel een extra 75 euro per maand. Een lekker balkon kan tuurlijk ook niet uitblijven.

Wilfred Genee geniet van een jaarsalaris van 700.000 euro. Omgerekend is dat 58.000 euro per maand. Dit salaris heeft hij mede te danken aan zijn sterke onderhandelingscapaciteiten. Waarschijnlijk laat hij dankzij dit gegeven zijn appartement voor ’n voordelige prijs verhuren. Iemand behoefte aan Genee als huurbaas?

Amsterdam Hal Wilfred Genee Wilfred Genee slaapkamer