Met je kersverse dikke bolide wil je niet te koop lopen. Als je het daar mee eens bent, is dit hoogstwaarschijnlijk niet de vierwieler voor jou. De kans dat je uit vrije wil kiest voor de kleur paars als je een nieuwe wagen gaat kopen is zachts gezegd erg schaars, maar het is wel degelijk een mogelijkheid.

De kans groot aannemelijk dat niemand je serieus gaat namen wanneer je de ins en outs van je nieuwe wagen gaat benoemen. Toch kan het ook heel anders gaan. Als je vermogend genoeg bent om de nieuwe Bentley Bentayga Hybrid aan te schaffen ten minste. Maak kennis met de Bentley Bentayga Hybrid  in de kleur Magenta, paars dus.

Interieur

 

De glimmend paarse Bentley Bentayga Hybrid

Het is nu eenmaal een bijzonder opvallende kleur en de kans is groot dat je er gewoon niet in gezien wilt worden. Gaat het om wagens in het luxe segment dan wordt dit opeens een heel ander verhaal. Wanneer je dit zou doen bij een Volkswagen of Renault krijg je toch een heel ander effect. Het maakt de unieke wagen nog een stuk extra, zeker als het wordt geaccentueerd door een kleurrijk interieur. Maar dit is uiteraard lang niet voor iedereen weggelegd. Wonder boven wonder is deze Magenta kleursamenstelling een officiële Bentley kleur. Het staat voor passie, inspiratie en originaliteit. Dat laatste valt niet over discussiëren.

Bentley

 

Kosten van de kleurrijke Bentley

Wacht wel even voordat je hak op de tak richting de dealer rijdt, aangezien je wel een hele dosis lef en 182.473 euro nodig hebt om ‘m mee te nemen. In Bentley termen is die prijs overigens nog behoorlijk schappelijk. Het is zelfs de goedkoopste Bentley die er is. Dat is dan de nieuwprijs, want voor een occasion betaal je een uiteraard een flink pak geld minder, namelijk 167.000 euro. Daar krijg je dan een zeer unieke uitvoering van met slechts 65 kilometers op de teller. Klik voor meer informatie hier.

Bentley dakraamgrill Bentley Bentayga Bentley Bentayga