Kamperen is iets waar wij van Pure Luxe absoluut geen fan van zijn. Althans, als het gaat om rijden met een doorsnee afgetakelde caravan of camper. Maar deze concept wagen is wel een hele andere definitie van kamperen. Brute kracht gepaard met een verblijf, dit is alles wat een doorsnee camperrijder zich kan wensen. Met deze auto worden de grenzen van innovatie opgezocht, prachtig. Overigens is dit exact waar concept-cars voor dienen. Dit is de BMW M4 camper.

Brad-Builds is een bedrijf wat gave projecten doet met diverse ultra dikke wagens. Maar ook met een kleine FIAT. Kortom, ze weten van elke auto wel iets te maken, nu is dit project een iets mindere uitdaging als het gaat om interesse wekken. Deze dikke BMW M4 is razen populair en met deze leuke innovatie komt de wagen opnieuw onder de aandacht van liefhebbers maar ook onder een nieuwe doelgroep.

BMW M4 camper

Dit is de M4, verhoogd tot camper. De wagen heeft wel een iets andere look dan wat je van de M4 gewend bent, maar is absoluut nog te herkennen aan die prachtige vormen. Tevens heeft deze wagen voor het gemak al-terrain banden gekregen. Best wel handig als je besluit te kamperen midden in de woestijn, of boven op een berg.

BMW M4 camper

Of een goed zuipende BMW M4 de ideale wagen is om mee op vakantie te gaan betwijfelen wij. Voor je het weet sta je weer bij het tank station. Deze wagen is namelijk alles behalve zuinig. Deze superdikke sportcoupe is omgebouwd tot levendig offroad-voertuig.. Achter in de cabine bevindt zich het nodige overlevings-materiaal. Denk dan aan een bed, keukentje en zonnepanelen. De wagen heeft geen toilet dus je zult zo nu en dan een sanitaire stop moeten maken.

BMW M4 camper

Of deze wagen te koop is zal moeten blijken, wij zien deze wagen wel uitgroeien tot het nieuwe ideaal van een camper… Maar toch nemen wij liever het vliegtuig naar een mooie zonnige bestemming. Wat vindt jij van deze BMW M4 camper?