Het is al enige tijd bekend dat deze MMA vechter een behoorlijke fan is van horloges. Zo hangt zijn hele kast vol Rolex klokjes en tal van andere peperdure klokjes. Maar hij besloot een nieuw horloge aan te schaffen. De MMA-vechter kocht namelijk de Patek Philippe World Time, aan dit horloge hangt een aardig prijskaartje. het scheelt dat Conor McGregor een aardige zak geld verdient heeft…

Dat hij veel verdient zagen we al eens eerder. Hij staat namelijk in het lijstje met de top-10 best betaalde atleten. Met een kleine 99.000.000 staat hij ijzersterk op plek 4.

Het horloge van Conor McGregor

Nu besloot Conor onlangs een nieuw klokje aan te schaffen. Dit keer geen dikke boot of een riante villa maar een horloge. Dit Patek Philippe horloge laat hij vol trots zien aan zijn Instagram volgers. Dit peperdure maar bovenal chique horloge is echt een eyecatcher.

De naam van het horloge zegt al genoeg. Op de Patek Philippe World Time zie je de tijd in verschillende tijdzones op de wereld. Een knap stukje vakmanschap kunnen we het maken van dit horloge wel noemen. Zo veel passie en prachtige materialen, wij van Pure Luxe vinden dit horloge echt prachtig.

Conor kan met dit horloge precies in de gaten houden hoe laat het is bij zijn toekomstige tegenstander. Zeer handig voor als hij moet gaan vechten in een andere tijdzone. Alle 24 de tijdzones staan aangegeven op dit prachtige exemplaar.

De wijzerplaat en de kast zijn bewerkt met 18-karaats goud. Het bandje van dit horloge bestaat uit duurzaam krokodillenleer. De tijd op dit horloge bekijk je door gepast saffierglas. Een hand vol prachtige eigenschappen.

Conor McGregor

Dit horloge is zoals je waarschijnlijk al wel had verwacht peperduur. De oplage van dit type is zeer gelimiteerd en dat maakt de klok niet bepaald goedkoper.

De Patek Philippe World Time heeft een dagwaarde van om-en-nabij de 100.000 euro. De vechter heeft het horloge naar alle waarschijnlijkheid gekocht voor een ruime 66.000 euro. Dat is dus flink wat winst, goed bezig Conor.