Heerlijk landelijk wonen in welke vorm dan ook. Dat is wat deze Funda-kanidaat in overschot te bieden heeft. In een enkele oogopslag heeft het wat meer weg van een recreatiebestemming of een gebouw met een of andere maatschappelijke functie. En toch is dit de allerduurste huis dat te koop staat in Drenthe.

Drie royale luxe appartementen met twee inpandige garages en een aparte kantoorruimte. Uiteraard kan het complex ook als één rijkelijke villa bewoond worden. Gelegen op een rustige locatie te midden van de landerijen aan een doorgaande weg is deze unieke woonvilla gesitueerd. Met zeeën van ruimte en talloze gebruiksmogelijkheden. Geheel aan jou om in te vullen.

Tuin

Het is enkele jaren terug gebouwd met hoogwaardige materialen en omvat thans 3 ruim bemeten appartementen met garages en aparte ruime kantoorruimte. Aan de voorzijde is ervoor gekozen om een open structuur met een ronde oprit aan te leggen zodat de markante voorgevel goed zichtbaar is. De achtertuin is besloten en biedt met meerdere zithoeken, met veel privacy en een vrij uitzicht over landerijen.

Verdeling van het duurste huis van Drenthe

De appartementen zijn verschillend in woonoppervlak, zijn allen hoogwaardig afgewerkt, en voorzien van alle gemakken Het bolwerk is te verdelen over drie appartementen. Allen te bereiken via de centrale hal en bevatten eigenlijk alles om degelijk te wonen. Elke ruimte heeft een eigen woonkamer (twee met gashaard), moderne keuken en slaapkamers. En als laatste nog een ruime kantoorruimte met glaspui met deur naar de tuin, archiefruimte, pantry, toilet en berging. Op het terrein bevinden zich nog een vrijstaande garage met carport, tuinhuisje, kippenhok met ren, een blokhut en 2 bronpompen. In totaal bedraagt het hele ‘complex’ een woonoppervlak van ca. 594 m² en een perceeloppervlak van 6.500 m².

Drenthe

 

Vraagprijs op Funda

De vraagprijs komt neer op € 1.795.000, dat is € 3.022 per m². Een behoorlijk verschil met de randstand. In Amsterdam ligt de gemiddelde vraagprijs per m² op €6500. Check hier de verkooppagina.

Drenthe Drenthe Tuin Woonakmer Badkamer