Menu

Eiland in de Malediven met vliegveld én luxe resort zoekt nieuwe eigenaar

In deze Zuid-Aziatische eilandgroep staat namelijk het Ifuru Resort te koop

In deze Zuid-Aziatische eilandgroep staat namelijk het Ifuru Resort te koop

De meesten dromen van een villa, Rolls-Royce of een luxe vakantiebestemming voor een x-aantal weken. Maar wat dacht je van een eigen eiland? En niet zomaar een. Het komt wel vaker voor dat privé-eilanden worden verkocht. Maar een eiland met een geheel eigen resort én vliegveld is een heel ander verhaal. Dit verhaal speelt zich af in de Malediven.

Eiland Malediven

De Malediven bestrijkt een behoorlijk gebied, waardoor er ook wel vaker privé-eilanden worden verkocht. Het grootste eiland omvat zo’n 5 km² en daarnaast zijn er maar negen die groter zijn dan 2 km². Tweehonderd eilanden zijn bewoond en nog eens 88 vormen toeristenoorden. De gemiddelde dagtemperatuur ligt ongeveer 28, ideale plek voor een eiland.

Eiland

 

Ifuru Resort

In deze Zuid-Aziatische eilandgroep staat namelijk het Ifuru Resort te koop. Dit resort bevindt zich op een eiland genaamd Funadhoo. Het is een privé eiland en telt in totaal 683.919 vierkante meter. Meer dan genoeg ruimte om een stortgolf aan gasten te huizen. En zo is het eiland ook ontworpen. Zo landen hier al sinds 2015 verscheidene vakantiegangers van over de hele wereld. Er is dus een geheel functioneerende landingsbaan en resorts die een fantastische eiland-ervaring biedt aan haar gasten.

Eiland

Niet alleen is het mogelijk om hier met je eigen privéjet te landen, ook kunnen vakantiegangers die landen meteen één van de resorts overnachten en relaxen. Zoals we eerder benoemde is er een overvloed aan ruimte. Op het eiland zijn 150 prachtige villa’s, een resort met een extra 128 kamers en 400 bedden gevestigd. Hier kan je nog meer vakantiegangers kwijt en is er genoeg plek om het benodigde personeel te huizen.

Het eiland ligt in de blauwe zee geduldig te wachten op een nieuwe eigenaar. Natuurlijk verkrijg je zo’n groot stuk grond op zo’n idealistische plek op de aardbol niet zomaar. Omgerekend bedraagt de uitgestrekte vlakte in de oceaan zo’n 58,2 miljoen euro. Hier moet je zijn om je droom in vervulling te laten gaan.

Malediven

Aanbevolen artikelen