Geboren met een zilveren lepel in de mond neemt Cartier met dit exemplaar toch wel heel letterlijk. De kleine lepel is gemaakt van sterling zilver met het Cartier Baby-vlindermotief en is een prachtige, maar dure toevoeging aan Cartiers zoölogische galerij.

Voorgaande collecties

De lepel wordt alleen geleverd in een babyvlinder-motief. Recente collecties omvatten bekers, lepels, fotolijsten, bekers en zelfs dekens van kasjmier ontworpen eveneens voor baby’s. Deze hebben echter schattige toevoegingen zoals een schattig konijn, panda, vos en muis. Elk met gestileerde ogen met motieven van het Maison-logo erop gestempeld.

Cartier-babylepel

De Cartier Baby-babylepel met vlindermotief is 3 cm breed en 10,5 cm lang. Het is een geweldige manier om je kind te voeden, terwijl het bewust wordt gemaakt van de luxe merken waar hij later van gaat houden. Of een Cartier-babylepel die bijna $330 kost je kind sneller laat eten en niet laat spugen is nog maar de vraag. Of het andere verborgen speciale eigenschappen heeft om dat exorbitante prijskaartje te rechtvaardigen moet ook nog maar blijken. Maar als je wilt leven in uiterste luxe, mag zelf het bestek daar niet aan onderdoen – neem het met een knipoog.

Cartier-babylepel

Zie jij jezelf al zitten aan de ontbijttafel met deze lepel, klik dan hier om er eentje – of meerdere – in huis te halen.