Hans Klok is met een teleurgesteld gevoel teruggekeerd naar Nederland. Hij houdt het voor gezien Las Vegas en gaat terug naar zijn woning in Bloemendaal, waar hij al eerder verbleef. We hoeven in ieder geval geen medelijden met hem te hebben.

Klok noemt zich “The fastest magician in the World”. In 1990 wonnen hij en zijn assistente Sittah met “de snelste metamorfose ter wereld.” Het jaar daarna was hij te zien in het Opera House Theatre in het amusementscomplex Winter Gardens in Blackpool, alsook in Frankrijk, Japan, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en alle West-Europese landen. Hij won de eerste prijs op het internationale Magic Fachkongress in Duitsland en trad op in televisieshows in binnen- en buitenland.

Hans Klok

 

Hans Klok’s terugkeer naar Nederland

Vanaf februari 2020 trad Klok op in het Excalibur Hotel & Casino aan de Strip in Las Vegas. Maar in maart 2020 was het alweer over en uit met de pret en moesten de optredens gestaakt worden vanwege de pandemie. Hans denkt in Nederland weer sneller aan het werk te kunnen kunnen en zijn huis in Bloemendaal is daar een mooie uitvalsbasis voor. Hij betaalde er in 2014 410.00 euro voor, terwijl de vraagprijs toen op 495.000 euro lag. Hans liet er hypotheek op vestigen van ruim 5 ton. Voor dit bedrag kreeg Klok een luxueus driekamerappartement met een totale woonoppervlakte van 92 vierkante meter. Bestaande uit twee slaapkamers, één badkamer, woonkamer en nog twee balkons.

Hans Klok

 

Health Club met zwembad en sauna

Koken kan Hans Klok in de semi-open keuken met inbouwapparatuur en een dakkapel. Het complex waarin zijn residentie zich bevindt, heeft een eigen Health Club compleet met zwembad en sauna. . Het appartement van de extravagante illusionist is gelgen op de 4e verdieping. Voor de auto is een eigen parkeerplaats aanwezig. Zijn American Dream lijkt in duigen te zijn gevallen, maar vanuit hier kan Klok weer een nieuwe start maken.

Hans
Slaapkamer Hans Klok