Gelegen bovenop een mesa op 35 hectare, herinterpreteert het Sunset Ridge House de ‘Colorado berghut’. Het 11.825 vierkante meter grote huis is ontworpen door Aspen-architect Bill Poss en combineert een strakke, eigentijdse esthetiek met het ruige Rocky Mountain-landschap. Het complimenteert de rustieke omgeving met de sparren balkenplafonds en natuurlijke kalkstenen muren. Zorgvuldig afgewerkt met meubels uit alle uithoeken van de aarde.

Sunset Ridge House

In combinatie met de glazen wanden, legt de lineaire lay-out panoramische vergezichten vast met Wilson Peak, terwijl de leefruimtes naar uitgestrekte terrassen lopen met uitzicht op de privé-forelvijver. De zeven slaapkamers bieden plaats aan 18 personen, evenals twee personeelsleden. De accommodatie bevindt zich in de Gray Head-gemeenschap en biedt toegang tot vissen, een tennisbaan, een ijsbaan en een ski-parkeerservice in de stad om u te begeleiden naar de hellingen van Telluride. Colorado staat uiteraard bekend om z’n skioorden en die zijn dan ook op steenworp afstand.

Sunset Ridge House

De natuurlijke elementen trekken de dramatische staalconstructie naar het landschap en de kamerhoge glazen ramen leveren grenzeloze uitzichten die van oost naar west pannen, waaronder de Telluride box canyon en de hellingen van Telluride Ski Resort. Wanneer je de grote kamer binnenkomt, kijken de indrukwekkende uitzichten uit op een privé-forelvijver met dansende reflecties van de bergen in de verte.

Sunset Ridge house

Het bolwerk stampt af uit het jaar 2014 en is vakkundig ontworpen om te entertainen met een gastronomische keuken, een cabana om aan de vijver te dineren, vuurkorven en nog veel meer. De ultra-luxe interieur afwerkingen zullen de meest veeleisende smaak verrukken. Verder is er een tennis- en basketbalveld, kilometers aan verzorgde en privé-wandel- en ruiterpaden en zelfs een eigen ijsbaan in de winter

Open huis

Heb je zelf liever wat meer privacy, dan zijn daar genoeg oplossingen voor. Zo kan je bijvoorbeeld het interieur perfect combineren met houten jaloezieën of andere chique gordijnen. Zo maak je een degelijk onderscheid tussen de openheid van het huis overdag en de gesloten privacy in de avond.

woon
Sunset Ridge house keuken