Van de fonteinen tot de rchitectuur en van eten én ook je oudejaarsplannen, Dubai is in haast elk aspect over-the-top. Het begin van een nieuwe jaar wordt hier dan ook automatisch groots en feestelijk ingeluid. Omringd door het meest uitbundige vuurwerk op elke hoek en massale vieringen in de stad – ook gewoon dit kalenderjaar. Hopelijk wordt dit het startschot voor een beter jaar.

ME Dubai

ME Dubai, het hotel ontworpen door Dame Zaha Hadid, wil deze oudejaarsavond volledig betoverend voor je maken. Op een manier die zo spectaculair is dat vuurwerk geen kans maakt om indruk op je te maken. Hun overtreffende trap, kost 8,8 miljoen Dh (2,4 miljoen dollar) en zal alleen de rijksten der rijken aanspreken.

ME Dubai

Het is met gemak het duurste hotelarrangement ter wereld en omvat een verblijf van drie nachten in de Suite ME van het hotel, één Bugatti Veyron Grand Sport Roadster, samen met een uurwerk uit de Bugatti Chiron Tourbillon-collectie van Jacob & Co.

Bugatti Chiron

De miljoenen die u hier zult besteden aan een vakantie van drie nachten, zullen u samen met de auto en het horloge een leven lang herinneringen bezorgen. Maaltijden voor maximaal acht personen kunnen worden genoten in de verkooppunten van elk hotel. De prijs is inclusief belasting en annuleringen zijn niet toegestaan. Het is nogal kortdag, dus als je het niet redt kunnen deze datums worden verplaatst naar elk moment in 2021. Zolang je maar de miljoenen hebt waar ze om vragen.

Bugatti

“Het pakket breekt nieuwe dimensies door een Bugatti Veyron Grand Sport Roadster op te nemen, de snelste en krachtigste roadster in de geschiedenis van Bugatti. Het voortreffelijke model wordt gepresenteerd samen met een uurwerk uit de Bugatti Chiron Tourbillon-collectie van Jacob & Co., een horloge dat is ontworpen als eerbetoon aan de opwindende kracht en schoonheid van het merk Bugatti.”, aldus de PR van het hotel.

Het inchecken kan beginnen op 31 december om 15.00 uur en het uitchecken vindt plaats op 3 januari, 12.00 uur.

ME Dubai 3 ME Dubai 3