Als Louis Vuitton een slaapmasker van €690 of zelfs dumbells van van €2.500 kan verkopen, waarom zou een monogram-vlieger van €7050,00 dan té gek zijn? Is het omdat de kans om dagelijks een duur masker of gewichten te gebruiken veel hoger is dan bij een vlieger met monogram die misschien nooit de buitenlucht ziet?

Louis Vuitton-vlieger

Zelfs dan kan deze LV-vlieger een van de weinige objecten zijn die slechts een hand vol mensen in de wereld bezitten, waardoor het een vrij zeldzaamheid is dat het over tientallen jaren later op een veiling een goede prijs zou kunnen opleveren. Het valt niet te ontkennen dat de markt absurde objecten voor bizarre bedragen verkoopt en deze vlieger zal gemakkelijk in dit segment passen. De luxe Monogram Kite is bedekt met de kenmerkende initiële print van Louis Vuitton en is verpakt in een bijpassende tas met monogram.

Louis-Vuitton-vlieger-1

Het wordt voorgesteld als een opvallend geschenk voor de liefhebber van het buitenleven, hoewel het hele concept en de geldsom nogal wat vraagtekens oproept. Het zou Louis Vuitton’s nieuwste fixatie met sport en buitenshuis kunnen zijn, Ze brachten namelijk al eerder sportartikelen uit, zoals de LV Bike, Skimboards, kampeertenten en binnenspellen zoals een weelderige pooltafel, een tafelvoetbaltafel en meer.

vlieger

Natuurlijk lijkt de vlieger op zichzelf een vrij overbodig product van een luxemerk als LV en een met een prijskaartje van €7050,00 (plus belastingen) hikt het tegen ’n criminele verspilling van geld aan. Dit speelse stuk werd tentoongesteld tijdens de Men’s Spring-Summer 2019-show, en sinds het verkrijgbaar is op de officiële Louis Vuitton-website, is het alleen nuttig geweest om mensen te amuseren. Ene Jeffrey Huang zag de vlieger in de online winkel van de ontwerper en ging naar de app om te protesteren over de prijs en zei: “Dit laat me beter vliegen naar waar ik naartoe wil!” Daar hebben we niks meer aan toe te voegen.

Toch geïnteresseerd? Klik dan hier.

LV