Een vakantie naar de Malediven is echt alles waar wij naar uit kijken. Een mooi luxe resort gelegen aan het mooie heldere water van deze prachtige eilanden. Hoe relaxed zou het zijn als je dit in een mooi nieuw resort kunt doen.

Dit Maldivische uitje met het beste van Ritz Carlton gastvrijheid is wat je wilt. Het hotelbedrijf in samenwerking met Marriot een resort gebouwd. Dit resort staat klaar om deuren te openen in de Malediven op een ongerepte locatie op de Fari eilanden. Het pand wordt momenteel ontwikkeld door CPRC, een lid van de Pontiac Land Group in Singapore.

Het resort, dat gedoopt is als de Ritz-Carlton Maldiven Faroe eilanden, is ontworpen als een 100-villa-eigendom. Het ligt in het North Male Atoll en is bereikbaar met een speedboottochtje van 50 minuten. Voor de luxepaarden bestaat er ook een vlucht van 10 minuten, met een watervliegtuig vanaf Male International Airport. De Categorie 8 Bonvoy woning, biedt gasten een luxe ervaring met witte zandstranden, turquoise lagunes en koraalriffen. Al het moois van de Malediven samen op één plek, prachtig.

Het luxueuze resort wordt geleid door Kerry Hill Architects en heeft een bolvormig ontwerp met uitzicht op de oceaan en de lagune en het kristalheldere water. De woning is geconceptualiseerd vanwege het fragiele rif ecosysteem, met behulp van zonnepanelen en duurzame-natuurlijke materialen waar mogelijk.

Malediven

Gasten van het resort krijgen toegang tot zeven verschillende restaurants. Een full-service spa en een exclusief Ritz Kids programma. Om de omgeving te verkennen en te onderzoeken biedt dit resort een hoop mogelijkheden. De tarieven op de Ritz Carlton Maldives Fari eilanden beginnen bij $1.350 per nacht, met een extra $900 transferkosten per persoon (ongeveer).

Malediven

In onze oren klinkt dit momenteel echt als de ideale vakantie. Boeken dus. Wanneer het resort open gaat voor boekingen is onbekend. Maar één ding is zeker, wees er snel bij want er zijn meer mensen toe aan vakantie.