Helene Hendriks is ondertussen een gevestigde naam in het medialandschap – met name de in de voetbalwereld. Haar carrière in de sport begin bij hockey, waar ze 12 jaar in de hoofdklasse speelde. Ondertussen werkt ze hard aan de weg als presentatrice en verslaggeefster. Recentelijk zette ze deze villa in het Brabantse Bavel op haar naam. Kijkt u mee.

Helene Hendriks

Haar journalistieke avontuur ging van start bij de lokale omroep Brabant10 waar ze sportprogramma’s presenteerde. Ook was ze actief voor NAC TV. Ze werd hierna bij Omroep Brabant presentatrice van het programma FC Brabant.

In september van 2013 maakte ze de overstap naar Fox Sports. Daar kan je als presentatrice en verslaggeefster onderhand niet meer om haar heen. Vanaf 2015 tot 2018 presenteerde Hendriks iedere zaterdagavond het programma de Eretribune samen met Jan Joost van Gangelen. Tevens was ze regelmatig te zien in Veronica Inside, waar ze toelichtingen geeft op de planning van Fox.

Helene Hendriks

In 2017 was ze regelmatig te zien als tafeldame bij De Wereld Draait Door. In 2018 verbond ze zich aan Veronica. Bij de zender presenteert Hendriks de programma’s met betrekking tot de kickboksevenementen van Glory. Daarnaast is Hendriks samen met Wilfred Genee het vaste gezicht van de Champions League-wedstrijden. Vanaf juni 2019 presenteerde ze samen met Genee de talkshow Café Hendriks en Genee.

De nieuw Brabanste villa

TV-presentatrice Helene Hendriks is de trotse eigenaar geworden van deze stijlvolle villa in het plaatsje Bavel. Bestaande uit vier kamers, waarvan twee slaapkamers en twee badkamers. Zonder kleder of bovenverdieping(en). Eten en koken kan Helene in de tuingerichte woonkeuken, voorzien van alle gemakken. Ook is het hele huis bedekt met vloerverwarming.

Ze kocht het bouwsel voor 715.000 euro, zo’n 40.000 euro boven de vraagprijs. is. Om er vervolgens een hypotheek op te vestigen van van 8 ton. Voor dit bedrag krijgt ze een woning die in 2017 werd opgeleverd, met een woonoppervlakte van 137 vierkante meter. Afgemaakt met een ruime tuin compleet met twee terrassen.

Helene Hendriks keuken douch Helene Hendriks Helene Hendriks