Lil’ Kleine weet geregeld het nieuws te vinden. Is het niet om één van zij talloze hits dan is er wel weer een akkefietje gaande. Meest recent ging het om dat tweede. De 26-jarige rapper en vader verblijft momenteel op een vakantieadres in Dubai en krijgt daar ook het nieuws mee dat er een harde lockdown op komst is in Nederland. Maar daar zit hij niet zo mee: “Wat fijn dat we in Dubai zitten”, zegt hij lachend én vooral spottend tegen een vriend. Wanneer hij weer terugkeert naar zijn thuisland, komt zal hij op de bank ploffen van zijn benedenhuis aan de Prinsengracht – in Amsterdam uiteraard.

Lil Kleine zat overigens eerder dit jaar samen met zijn vrouw Jaimie Vaes en zoontje Lío Zion vast op Dubai. Het gezin ging er even tussenuit voor een ‘welverdiende vakantie’, maar kwam door de coronacrisis vast te zitten. Het heeft circa twee maanden geduurd voordat het gezin weer huiswaarts kon keren. Geschiedenis herhaalt zich, lijkt het zo.

Lil’ Kleine aan de Prinsengracht

Alvorens hij z’n krabbel zette onder het koopcontract heeft de jongeman goed af weten te dingen. De vraagprijs van het stulpje aan de grachtengordel bedroeg namelijk iets minder dan €2,6 miljoen. Uiteindelijk betaalde Lil’ Kleine volgens bronnen een bedrag van €2.350.000. Volgens de conculega’s van Bekende Buren liet hij via de bank een hypotheek erop vestigen van €2 miljoen. Daarnaast werd er via z’n eigen B.V. (Kleine Moeite B.V.) een hypotheek van €800.000 op gevestigd.

woonkamer

Het dubbele benedenhuis heeft een oppervlakte van 344 vierkante meter. Deze onderverdeeld in onder andere drie slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er plek voor een binnentuin, een bioscoop én een volwaardige sportschool. Om het geheel af te maken is er tevens een inpandige garage aanwezig met ruimte voor één auto. Wat ons betreft een mooie aankoop, zoals de foto’s duidelijk laten zien.

kamer hal lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe ruimte Bios lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe lil' kleine jorik scholte prinsengracht benedenhuis amsterdam Pure Luxe Lil' Kleine Lil' Kleine

Bron: Bekende Buren