De koude december dagen zijn in volle gang bezig. Het is koud, nat en je interne kachel draait overuren om je lichaam op een comfortabele warmte te houden. Je kan thuis blijven stoken tot je een ons weegt, maar je kan uiteraard ook meer kleding aantrekken. Wij van Pure Luxe hebben de ultieme sweater gevonden die zowel zorgt dat je warm en stijlvol de ijzige kou doorstaat. Laten we je meenemen.

NØLSON

Het Amsterdamse NØLSON werd begin 2016 uit de grond gestampt. Hun missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Zweeds design. Overhemden die zowel casual als formeel gedragen konden worden, die een rechtvaardige prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

NØLSON

Deze strategie heeft geresulteerd in de fijnste katoenen stoffen, uitzonderlijk design en bekwaamheid in het vak. Met deze aanpak proberen ze de – ongeschreven – regels tussen formele en vrijetijdskleding te doorbreken. Dankzij het strakke, maar eveneens stijlvolle ontwerp wordt het mogelijk om deze overhemden zowel bij formele als casual gelegenheden te dragen.

De ideale sweater voor de koude winterdagen

Een trui of sweater is een onmisbaar item om de winter heelhuids door te komen. Er zijn vele aanbieders in verschillende prijsklassen. Wederom met de prijs-kwaliteitverhouding als uitgangspunt is NØLSON buiten de gebaande paden gegaan en hebben ze de ‘Premium merino wollen pull-over‘ gecreëerd. Niet alleen mega warm, maar ook bijzonder zacht. En dat is geen overbodige luxe in dit jaargetijde.

sweater NØLSON

Het is een buitengewoon zachte pullover, gemaakt van 100% premium merino wol in de kleur navy. De introductie van deze MERINØ trui valt op door zijn fijne, zachte en strakke look voor zowel casual als formele doeleinden. Om in één klap alle essentials in huis te halen, kan je ook gaan voor de ‘Member box‘. Deze bestaat uit de merino wollen trui, vlinderdas, en een shirt/overhemd naar keuze.

Members box NØLSON

Gaat je voorkeur toch uit naar je eigen samenstelling? Dat kan natuurlijk ook. Een beeldig alternatief op het effen witte overhemd onder de trui, is de gloednieuwe gestreepte variant. Het gestreepte STRIB overhemd is gemaakt van de beste 100% katoenen keperstof. Dankzij de gestreepte patroonafwerking is deze fijne stof extreem duurzaam en zacht. De twill-stof zorgt voor een extreem niveau van comfort en gevoel. En ten slotte zorgt de uitzonderlijke cut-away kraag ervoor dat dit overhemd zich onderscheidt van de rest. Alle shirts van NØLSON gaan met een slim-fit pasvorm de toonbank over. Het shirt vormt zich dus goed naar je lichaam, zodat je ten alle tijden netjes de deur uit gaat.

Sweater

De NØLSON ‘Member box’ bestaat uit 1 shirt + 1 merino sweater + 1 bowtie. Normaal €149,85, nu voor maar €100,-. Te bestellen met de kortingscode: pureluxe2020. Neem een kijkje op de website van NØLSON voor het gehele aanbod en maak gebruik van de korting. Of ga eens langs op de Gerard Douplein 2 te Amsterdam.