Deze prachtige, zeer luxe en fraai vormgegeven moderne vrijstaande villa is in 2011 gerealiseerd. Gelegen op 1.100 m2 eigen grond omvat de villa drie riante woonlagen die licht, ruim en hoogwaardig zijn afgewerkt. De onderste laag, die is ingericht met sport-,zwem-, en welness accommodatie, maakt deze woning zo uniek. Naast het feit dat er ook een lift in zit en de residentie aan het water is gelegen.

Indeling Rotterdamse residentie

Middels de glazen openslaande deuren kom je terecht in een riante ruimte onderverdeeld in een woonkeuken. Met een aantal grote stappen beland je bij de verdiepte eetruimte en een ruimschootse living van totaal 118 m².  De nabijgelegen modern ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien waaronder: “wijnkasten, quooker, vaatwasser, 6 pits kookplaat, 2 ovens, magnetron en een warmhoudplaat.”

Rotterdamse

Het eerste dat de show steelt zijn de grote raampartijen, met vanuit elke ruimte toegang tot de fraai aangelegde tuin. Waar zich een centraal gesitueerd doorkijk open haard van natuursteen zich heeft gevestigd. Verder is alles compleet bedekt met vloerverwarming, plinten zeer fraai in de muren weggewerkt en is er veel gebruik gemaakt van marmer. De resterende vertrekken op deze meer dan riante begane grond zijn een werkkamer, bijkeuken en garage. De ultieme verassing in dit huis is de lift.

Rotterdamse

Dan dalen we af naar het onderhuis, dat kan met de trap of met de lift. Via de centrale verkeersruimte zijn de verschillende vertrekken te bereiken. Gaan we naar links dan treffen we hier het zwembad van 8 bij 4 meter, met jetstream en verlichting, een sport-fitnessruimte, sauna, douche-kleedruimte, toilet inclusief urinoir en opslagruimte.

Dakterras met jacuzzi

De eerste etage van het Rotterdamse optrekje is vooral ingericht als slaapgelegenheid met een dakterras. Installatie voor een jacuzzi is voorbereid zowel constructief als elektrisch in een hoek op het dakterras. Vier riante slaapkamers. De master bedroom, heeft een eigen kastenkamer en badkamer, uitgevoerd met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Voor de andere inwoners, familieleden is er een tweede badkamer met toilet, douche en wastafel.

Einde van ’n eiland

De ligging op het einde van een eiland, de toegang slechts gedeeld met twee buren en de aanwezigheid van water en groen aan voor- , zij- en achterzijde, versterken het gevoel van rust, privacy en waterrijk wonen. Naast de garage is er parkeergelegenheid voor 3 tot 5 auto’s op eigen terrein.

zwembad

Als deze luxe snufjes op deze locatie mag wat kosten. En dat doet ’t ook. Deze Rotterdamse plek van residentie, die 454 m² opneemt, staat momenteel te koop voor €2.495.000. Check hier het aanbod.

Rotterdamse woon Rotterdamse schuifpui Rotterdamse terras wijk Rotterdamse Rotterdamse