Nu we hier in Nederland inmiddels in semi-tropische temperaturen vertoeven, zou je bijna stellen dat een ticket naar een verre bestemming overbodig wordt. Toch kunnen we ons heel goed voorstellen dat je alsnog even wil ontsnappen aan alles wat Nederlands is en dus toch je koffertje inpakt. Een dikke aanrader zijn de Malediven. Kraakhelder water, witte stranden en ongekende luxe. Zeker wanneer je een verblijf boekt in het Soneva Jani Resort.

Goed vertoeven op de Malediven doe je zó

Nu is het op zichzelf al een aardig comfortabel vooruitzicht als je een vakantie naar de Malediven boekt, maar het kan natuurlijk áltijd beter. Hoe? Nou door ervoor te zorgen dat je verblijft in één van de meest luxueuze en comfortabele plekjes die de eilanden de bieden hebben. Het Soneva Jani Resort biedt een x-aantal villa’s aan die niet alleen in het paradijs gesitueerd zijn, maar ook nog eens een paradijselijke aanpak kennen.

soneva jani resort malediven Pure Luxe

Zoals je op de foto’s duidelijk kunt zien is iedere villa daadwerkelijk over-the-top en ontbreekt het je aan niets. Een villa bestaat onder andere uit diverse lounge-area’s, een privé-zwembad én misschien nog wel het leukste van allemaal: een glijbaan die uitkomt in de zee. Mocht je daar nog niet tevreden mee zijn, dan zijn er altijd nog villa’s beschikbaar die een te openen dak bevatten, zodat je je nachten bij goed weer direct onder de sterrenhemel door kunt brengen.

soneva jani resort malediven Pure Luxe

Eenmaal uitgekeken op de villa (kunnen we ons niet voorstellen), heeft het resort genoeg andere activiteiten. Zo kun je deelnemen aan een dolfijnen-safari of genieten van een filmpje in de drijvende bioscoop. Kortom, de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Boeken doe je hier. Let wel even op, want verblijven start vanaf zo’n €1.800 per nacht. Je moet er wat voor over hebben zullen we maar zeggen.

soneva jani resort malediven Pure Luxe

Bron: Soneva Jani Resort