Een woning met de naam Aston Martin eraan verbonden zou nooit een goedkoop voorstel zijn en het parool hier is absoluut luxe. Het huis is ontworpen in samenwerking met S3 Architecture en zal worden genesteld op 22 hectare eigen grond in de Hudson Valley in New York.

Sylvan Rock House, New York

In samenwerking met S3 Architecture heeft Aston Martin hun eerste privéwoning voltooid. Het Sylvan Rock House ligt op 55 hectare in de Hudson Valley in New York, aan het einde van een 2000 meter lange oprijlaan. De zwartgeblakerde, met ceder beklede buitenkant komt uit het weelderige terrein en produceert een onregelmatige vorm die verwijst naar de natuurlijke rotsformaties op het terrein. Het interieur van 5.983 vierkante meter omvat vier slaapkamers, twee en een halve badkamer, een wijnkelder woonkamer,, een zwembad, een poolhouse én wellnesspaviljoen met een bubbelbad, sauna, een wijnkelder en een doorzichtige garage/showroom voor drie auto’s.

Aston Martin

Het creëren van een luxe woning met warme texturen, gedurfde vormen en uitzonderlijke privacy sluit naadloos aan bij de visie van Aston Martin. We wilden dat de eigenaar en zijn gasten het driedimensionale gevoel van het huis op een organische manier zouden ervaren, net zoals jij een van onze auto’s ervaart – er is geen enkele gevel die domineert.

Hout, leer en metaal vormen het decor voor een reeks luxe woonruimtes, terwijl de kamerhoge beglazing het landelijke landschap laat zien. Voor extra accommodaties biedt het compound ook drie multifunctionele zogenoemde ‘gastpods’, een boomhut en een poolhouse van 873 vierkante meter.

Guestpods

 

Interieur van het Aston Martin-huis

Het huis is toegankelijk via een lange oprijlaan en heeft een totale oppervlakte van 783 m2. Het ontwerp is bedoeld om op te gaan in de nabijgelegen rotsachtige uitsteeksels in wat er uitziet als een prachtige locatie en het zal bestaan ​​uit een hoekige algemene vorm met royale beglazing en een zwartgeblakerde cedergevel. Bezoekers die via de ingang op het lagere niveau binnenkomen, wanen zich door de autogarage/showroom die is ontworpen om de voertuigen van de eigenaren te laten zien.

Hoeveel input Aston Martin eigenlijk had met het ontwerp, is moeilijk te beoordelen, maar het bedrijf zegt wel dat het het interieur heeft behandeld en hout, leer en metalen heeft toegevoegd voor een luxueuze ervaring. Volledig geïntegreerd in de omgeving en de gemeenschap, Sylvan Rock is een zeldzaam voorbeeld van een compleet residentieel kunstwerk.

De aankomende Sylvan Rock is de eerste in de serie en wordt naar verwachting eind 2021 voltooid. Begin maar vast met het sparen van je centen, want het is op de markt voor maar liefst 7,7 miljoen dollar.

Aston Martin bank kamer Woonkamer Aston Martin Aston Martin trap