Deze parel van een villa staat in Oisterwijk, in de schaduw van Tilburg. Het is een kast van een huis met een aantal interessante, onverwachte troeven die we rustig virtueel gaan doorlopen.

1028 m² verdeeld over drie woonlagen

In totaal heb je een woonoppervlakte van 1.028 m2. Dit is verdeeld over drie woonlagen én een kelder van 80 vierkante meter. Op de begane grond loop je het bolwerk binnen door een prachtige entree. Vervolgens baan je je een weg naar de riante living, met open haard. Ook heb je een complete keuken, die vol zit met ingebouwde apparatuur om je kookkunsten te botvieren. Verder heb je nog een garage voor drie auto’s met een carport ernaast. Daarnaast nog een binnenzwembad omringt door veel glas, zodat je uitzicht hebt op je perceel, wat nog zo’n 5.229 vierkante meter bedekt.

villa

De eerste én tweede verdieping staan garant voor in totaal zes slaapkamers. Meer dan genoeg om je compagnons een nachtje over te vragen voor een heerlijke avond borrelen. Iedere kamer is ingericht met eigen badkamer, afgetopt met inloopdouche. De master-bedroom heeft zelfs een jacuzzi en een – dit maal dubbele – inloopdouche. En er rust nog een ligbad in de nabijgelegen walk-in closet. Alles wat je verwacht van een woning van dit statuur en meer.

Het laatste wat je verwacht in zo’n villa

Er nog een verrassing die daar naadloos op aansluit. Op zolder is er een bruin café gebouwd. Zo heb je altijd een ruimte om met je amices een gezellige avond te beleven. Geen overbodige luxe in deze periode, zolang je het verantwoord aanpakt. Daar pal naast is nog een fitnessruimte, om de alcohol er weer af te zweten. Er rust een vraagprijs op van €4.995.000. Daarmee is het niet alleen één van de meest imposante, maar ook kostbare villa’s die Noord-Brabant rijk is. Zie de fotocollage hieronder of ga naar de Funda-pagina.

zolder bad zwembad villa woonkamer villa garage villa villa