Als we enkele miljoenen neertellen voor een onderkomen, dan is enige privacy altijd welkom. Ja, wonen in hartje Amsterdam voor een bedrag van €5 miljoen is leuk, maar een ietwat rustigere, natuurlijke omgeving is minstens zo fijn. Een golfbaan bijvoorbeeld – al kost dat dan weer nét iets meer dan het hierboven genoemde bedrag. De Three Ponds Farm in Bridgehampton North is een landgoed met een gecertificeerde 18-hole golfbaan. Wie wil dat nou niet?

Three Ponds Farm is een 23 hectare tellend paradijs

Het is natuurlijk altijd leuk om een stukje vastgoed te kopen waar een grote lap grond bij inbegrepen is, maar dit is wel even de overtreffende trap. Niet gek ook, aangezien Three Ponds Farm een USGA-gecertificeerde golfbaan in de achtertuin heeft liggen. Ja, je leest het goed, de golfbaan is werkelijk geschikt voor professionele golftoernooien – mocht je er ooit een slaatje uit willen slaan.

three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe

De woning zelf beslaat zo’n ruime 2.300 vierkante meter. Hier is onder andere plek voor acht slaapkamers en dertien badkamers – een gigantisch onderkomen dus. Daarnaast is er gedacht aan een zwembad én is er een tennisbaan aanwezig op het terrein. Designer Edmund Hollander heeft zich ontfermt over de styling van het landgoed, waardoor het gehele plaatje is voorzien van bomen, perkjes en diverse bloemsoorten. Er is tevens plek voor een rozentuin van wereldklasse en drie verschillende vijvertjes. Kortom: het paradijs op aarde bestaat echt. Voor meer informatie kun je terecht bij Bespoke Real Estate.

three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe three ponds farm bridgehampton north Pure Luxe bloementuin tuin golf

Bron: Bespoke Real Estate