Als profvoetballer heeft Wesley Sneijder er een verdienstelijke carrière op zitten. Ook zijn privéleven was menigmaal onderwerp van gesprek. Hij heeft zijn schoenen een tijdje geleden aan de wilgen gehangen en lijkt nu zeer te genieten van zijn leven zonder elke dag te hoeven trainen en gezond eten.

Wesley Sneijder verkoopt ‘m alweer

De voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal weet het geld ook goed uit te geven, Sneijder bezuinigd niet op zijn auto’s en weet het ook uit te geven aan zijn vakantieoord. Bijvoorbeeld deze villa op het party eiland Ibiza. Toch heeftWesley besloten deze villa te koop te zetten, terwijl het nog niet eens geheel af is. Vrij opmerkelijk, zeker als je kijkt naar de locatie van de woning. Dit is namelijk op een zeer aantrekkelijke locatie op Ibiza: het Ses Torres Talamanca gebied.
    huis

woonkamer bar

Als je er de vraagprijs voor over hebt, wordt je de nieuwe eigenaar van de prachtige luxe villa genaamd, Casa Penelope op het waanzinnige Ibiza. Die prijs ligt wel op zo’n 2,8 miljoen euro.

Ruim 350 vierkante meter

Of het dat bedrag waard is moet je zelf uitmaken, maar laten we kort beschrijven wat je hier allemaal voor kunt verwachten. Er zijn 2 zwembaden aanwezig en het is slechts 500 meter gelegen van de zee. Het woonoppervlak bedraagt ruim 350 vierkante meter. Natuurlijk krijg je voor dit geld een open keuken in de woonkamer en een binnen- en buitenterras. De villa heeft drie niveaus, waarvan twee bovengronds. Verder ligt er nog een ruime tuin en is het altijd netjes onderhouden door verschillende hoveniersbedrijven. 

Om optimaal te genieten van dit luxe huis is er een jacuzzi met een open haard, met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en het oude gedeelde van de stad Ibiza. Wat wil je nog meer? Wil je meer details lezen en ben je misschien wel geïnteresseerd om de villa van Wesley Sneijder te kopen? Klik dan hier

Wesley Sneijder Wesley Sneijder