Vanwege de beperkingen die in 2020 plaatsvonden – en in 2021 nog niet anders zijn – zag het verkeer er stukken anders. Rustiger bovenal. Wereldwijd, en ook bij ons. Uiteraard daalde hiermee de hoeveelheid aan ongelukken en snoeiharde crashes. Toch is er een legio aan beelden van crashes die niet hadden te hoeven gebeuren. Net een beetje té patserig gedrag kan er zomaar voor zorgen dat je de vangrails overvliegt. Crash-compilatie.

Crash-compilatie

Waaronder ook supercars. Niet iedereen heeft het in zich om boven de 500 paarden te temmen. Daarnaast hebben dit soort krachtige vierwielers vaak alleen achterwielaandrijving en in veel gevallen kunnen alle veiligheidsvoorzieningen uitgezet worden. Dit soort feitelijke gegevens resulteren logischerwijs in slippende banden, onhandige inhaalmanoeuvres en ongecontroleerde drift-acties.

Hier komt wel het nodige leedvermaak bij om de hoek kijken. Geregeld zijn er mensen in de buurt die – gewapend met telefoon en zonder genade – klaarstaan om dit soort praktijken op beeld te krijgen. Dat is dan ook precies wat je in de video hieronder voorgeschoteld gaat krijgen.

Drive safe!

En ja, de video is afkomstig uit 2018.