De man die met de film Baywatch een gods-vermogen wist te verdienen. De indrukwekkende filmcarrière van David Hasselhoff bracht hem heel veel geld. Totdat er een kostbare scheiding in beeld kwam. Mede door deze scheiding is er van zijn eerdere vermogen nog maar een kleine 10 miljoen dollar over. Dit is misschien wel de rede dat hij zijn Knightrider Kitt ter veiling aan biedt…

David Hasselhoff

David Hasselhoff is trotste eigenaar van de titel ‘meest bekeken man op tv’. Jarenlang makte hij met zijn bekende wagen de serie ‘Knightrider’. Dit is slechts een klein deel van zijn succes. Hij speelde gigantische rollen in onder meer Baywatch, hij was de absolute ster van de film. Al met al kunnen we dus wel stellen dat de beste man een aardige reeks successen achter zijn naam heeft staan. Maar waarom wil David afscheid nemen van zijn Kitt?

De inmiddels 68-jarige acteur speelt tegenwoordig niet meer in de grote films, hij houdt zich bezig met hele andere zaken. Het bezig houden met andere zaken gaat de ster blijkbaar iets minder soepel af… Hij verkoopt namelijk een deel van zijn nog al kostbare spullen. Naast zijn Kitt uit de Knightrider veilt de ster een flipperkast en een beeld van een zwemmende Hasselhoff.

De verwachting is dat de veiling van de wagen hem een bedrag op gaat leveren dat ligt tussen de 175.000 en 300.000 dollar. Overigens is het wel zo dat David de wagen persoonlijk aflevert bij degene die het hoogste bod heeft en dus de nieuwe eigenaar wordt. Dit is niet de enige manier hoe je tegen betaling in contact kan komen met de ster. Je kunt namelijk voor een bedrag van tussen de 10.000 en 25.000 een meet en greet kopen met David.

Inmiddels staat de verwachte prijs al niet eens meer in de buurt van het hoogste bod. Met nog 18 dagen te gaan tikt het hoogste bod nu bijna de 1 miljoen dollar aan, bizar!David Hasselhoff

Dat de ster vindt dat hij nog niet klaar is met geld verdienen is duidelijk, want eerlijk is eerlijk lunchen met fans doe je absoluut niet voor de lol. Er zullen dagelijks 100-en mensen zijn die de man aanspreken voor een foto of praatje. Maar het is een eerlijke manier van geld verdienen. Zie jij jezelf binnenkort al rijden in de Kitt van David Hasselhoff?