Genesteld tussen de bomen van het Forest Park in Portland, geeft het ‘Royal House’ een eigentijds tintje aan het ruige landschap. Aan het einde van een lange, bochtige weg die hoog boven de stad uittorent ligt de koninklijke residentie elegant op de begeerde ecotoon van bos en stad. Resideren in een constructieve mix van luxe en natuur.

Ingesloten design-villa

Betreed het pand via een indrukwekkende foyer met lichtbeukramen. De woonkamer met witte eikenhouten vloeren met donkere notenhouten accenten en een speciaal ontworpen keuken. Kamerhoog glas en kamerbrede schuifdeuren lopen naadloos over in het boslandschap en maken plaats voor uitgestrekte terrassen en onbelemmerd uitzicht op de natuurlijke flora.

De woning wordt gevormd door een reeks rechthoekige volumes die zijn gestapeld langs een ravijn. De gevel is bekleed met zwarte gevelbekleding en mengt de geometrische vormen met de omringende bomen. Het interieur biedt lichte, open woonruimtes met witte eikenhouten vloeren met inleg van donker walnotenhout.

Royal-house-7

Royal House is een zeldzaam juweeltje in een bosrijk gebied op minder dan 150 meter van het populaire Wildwood Trail. Het huis is zowel ontworpen als ontwikkeld door William / Kaven Architecture. Het ontwerp omvat vier slaapkamers, drie-en-een-half badkamers, gemeenschappelijke ruimtes met open plattegronden en een extra grote garage.

huis

Deze intelligente moderne woning steekt ver boven de bosbodem uit tussen de esdoorns. De accommodatie wordt omgeven door een uitgebreid netwerk van wandelpaden. Ochtendstralen bereiken alle slaapkamers, die zijn georiënteerd om de oostelijke rendement te optimaliseren. Gedurende de dag worden de keuken en leefruimtes overspoeld met zuidelijk licht. Schuif op warme dagen de muur van de keuken open om uit te komen op het ruime balkon.

Het Royal House is onlangs geëerd met een Architectuur MasterPrijs 2020 en is bewoonbaar voor $2,550,000 (gelijk aan €2.074.335,75). Klik hier voor meer informatie en scroll naar onderen voor meer beeldmateriaal.

ramen Royal-house-2 bank Royal-house-2