Laten we beginnen met bekennen dat dit in essentie niet de duurste woning is wat op te vinden Funda in Rotterdam, maar wel degene die al af is. Er staan nog twee panden van 5 miljoen en één van 4.75 miljoen., maar die moeten nog gerealiseerd worden. Daarom wijden we dit artikel aan deze villa op de befaamde Ringvaartweg te Rotterdam. Aangenaam vertoeven in een bosrijke omgeving.

Op een locatie die algemeen wordt beschouwd als het beste wat deze havenstad te bieden heeft. Het geheel is in 2013 op hoogstaand niveau gerealiseerd. Voor het interieurontwerp werd niemand minder dan Eric Kuster ingeschakeld en die heeft er in overleg met de opdrachtgever voor gezorgd dat alles erbij staat zoals het bedoeld is. Met als resultaat een rijke, uitgebalanceerde, maar bovenal zeer prettige en sfeervolle woonomgeving met een totale oppervlakte van meer dan 500 m².

Rotterdam

 

Duurste woning van Rotterdam

Daarnaast bevat het alles wat je zou verwachten van een villa van dit postuur én vraagprijs. Uiterst luxueuze onderverdieping met daglichttoetreding en aangrenzende patio, lounge gedeelte annex zitkamer, sfeervolle bar, chique bioscoop, fitnessruimte met aangrenzende wellness. En ook de praktische ruimtes doen niet onder aan het allure van de rest van de villa. In totaal bestaande uit 8 kamers, waarom 5 slaapkamers.

Een ruime overloop leidt je naar één van de drie slaapkamers, twee twee luxe badkamers en de master bedroom. Een riant perceel dat onder architectuur werd omgetoverd tot een schitterende Italiaans aandoende tuin met cipressen, olijfbomen, uitgestrekte gazons en een aantal terrassen. Een tuin die de zeer exclusieve villa recht doet, want het interieur en de uitvoering hiervan overtreffen de stoutste verwachtingen wat betreft luxe en comfort.

Vraagprijs op Funda

Het goede nieuws is dat het te koop staat en dat de vraagprijs aanzienlijk gezakt is. Meer dan een halfjaar geleden werd de woning op Funda gezet voor zo’n €4.500.000. Onderhand is dat bedrag gezakt naar €3.950.000 en wie weet daalt het in de nabije toekomst nog verder. Klik hier om op de desbetreffende Funda-pagina te belanden.

tuin Badkamer Slaap Bar Rotterdam Hall Rotterdam