Als jij na het lezen van de titel denkt; ja, die McLaren 720S wil ik wel. Is het goed om te weten dat een wagen met dit prijskaartje niet voor iedere sterveling is weggelegd – zoals dat geldt voor eigenlijk elke McLaren. Om al deze paarden in bedwang te mogen houden, zal je toch echt over de nodige tonnen moeten beschikken. Dit exemplaar is op zoek naar z’n allereerste eigenaar.

McLaren 720S

Deze splinternieuwe 720S Spider moet zijn eerste meters op het asfalt nog maken en doet dat met alle liefde voor zijn toekomstige eigenaar. Hij staat nu in zijn prachtige Special Paint – Storm Grey Metallic te stralen in de showroom van Louwman Exclusive. Het optionele MSO (McLaren Specials Operations) Black Pack geeft de normaliter in antracietgrijs uitgevoerde exterieurdelen een sportieve en chique zwarte glans. De 10-spoke super lichtgewicht velgen met Diamond Cut finish maken het geheel tot in de puntjes af.

McLaren

Vermogen

De bloedstollende bolide heeft een 4.0 V8 Performance aan boord met 720 paardenkracht. Die er voor zorgt dat ‘ie de 0 naar 100 km/h sprinttijd aflegt in slechts 2.9 seconden. De 702s heeft een maximumsnelheid van 341 km/h. Het interieur is een combinatie van leder en alcantara met Carbon Black. Met hier en daar bekende accenten van McLaren Orange. Je neemt plaats in de uiterst comfortabele sportstoelen die elektrisch verstelbaar en te verwarmen zijn. Achter het stuur kom je oog in oog met de carbon fiber schakelpeddels.

McLaren 702S

In slechts 10 seconden elektrisch bedienbare spiderdak te openen of weer te sluiten. De nieuwe McLaren 720S Spider wordt geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Bij zo’n ingrijpende aankoop komt de nodige service om de hoek kijken. Zo wordt je McLaren bij onderhoud gehaald en naar je toegebracht in een gesloten trailer. Met enige regelmaat worden er rally’s en evenementen op circuits gehouden waar je even ongerust kan gaan knallen met je McLaren, zonder boetes te pakken.

Vraagprijs en meer

Als dat nog niet genoeg is om je hebberige auto-hart te laten volstromen, is er nog een hele waslijst aan extra specificaties. Die kun je vinden op de advertentiepagina hier. Zoals we al inleidde hebben we hier te maken met ’n sportwagen die financieel gezien besteed aan mensen die hun schaapjes op het droge hebben staan. Deze McLaren rijdt namelijk niet voor minder dan €415.950,- de showroom uit.

McLaren 702S binnen McLaren 702S McLaren 702S showroom achterkant McLaren 702S