Kleine inschattingsfout, kan de beste overkomen. Dat neemt niet weg dat het voor desastreuze situaties kan zorgen. Oké, tikkeltje overdreven, maar de bestuurders van deze Jaguar F-Pace zal na deze actie toch wel even achter z’n oren krabben.

Jaguar F-Pace te water

Het onfortuinlijke evenement vond plaats in Rufford Mill Ford, North Nottinghamshire – Verenigd Koninkrijk. De eigenaar van het voertuig verkeek zich op de diepte van de plas en schroomde niet om er met volle vaart op in te rijden. Hij komt er gelukkig nog wel op eigen kracht uit, maar het kwaad is al geschied.

Het is een fijne bak met veel fraaie features, maar beslist geen amfibievoertuig. Volgens Engelse bronnen wordt de auto afgeschreven. Na het zien van de beelden zal de verzekering vast niet in zijn voordeel spreken. De video spreekt voor zich.