Gelegen op een magnifiek vrij perceel van ruim 5.600m² staat dit statige landhuis in Bilthoven. Afkomstig uit 2003 waarbij de klassieke, kwalitatieve opvattingen werden gewaarborgd door de Belgische vaklieden die deze woning tot een feit hebben gemaakt.

18e eeuwse attributen

Helaas zijn er geen foto’s van de binnenkant van het landhuis, maar als we de makelaar moeten geloven is het even imposant als vanbuiten. Via de presidentiële ontvangsthal zijn een aantal van de leefruimten op de begane grond toegankelijk, waaronder de zeer fraaie en ruime living en de ontvangstruimte. Op de begane grond is onder meer ook een formele diner-ruimte aanwezig, welke een zestal 18e eeuws, handgeschilderde Chinese wandpanelen, herbergt.

Landhuis

Koste noch moeite zijn gespaard tijdens de bouw van de neutrale villa. De unieke samenwerking tussen de binnenhuisarchitecten van Decoration Empire en de bekende Belgische villabouwer Vlassak Verhulst hebben geresulteerd tot het huidige landhuis met bijgebouwen. Uitgesloten klassieke en duurzame bouwmaterialen zijn toegepast met alle moderne bedieningsgemakken en technieken.

Zwembad

De parketvloeren gemaakt van 18de eeuwse antieke parketvloeren uit Frankrijk. De open haard is eveneens uit de 18de eeuw. De wanden zijn bespannen met op kleur gemaakte stoffen die in Italië zijn gefabriceerd.

Landhuis met bijgebouwen

De aangelegde tuin rondom is op een zeer smaakvolle wijze tot stand gekomen. Er ligt een verwarmd buitenzwembad ,uitgerust met poolhouse en vergezeld door veel flora. Het landhuis is te bereiken via een voorname oprijlaan met toegangshek en biedt aan de voorzijde ruime. Parkeren is mogelijk in de royale inpandige en verwarmde garage die vier auto’s kan stallen.

Landhuis

De centrale punt van het landhuis is het trappenhuis. Vanuit de ruime overloop met vide zijn de 4 in grootte variërende slaapkamers bereikbaar. Aan de rechterzijde in het landhuis is er een drietal garderoberuimten, een ruime badkamer en een royale masterbedroom met balkon. Ook is op deze verdieping nog een homecinema-/recreatieruimte en een 5e zeer royale slaapkamer met eigen badkamer.

Het landhuis wordt nu voor €4.450.000 aangeboden op Funda.

Landhuis