Fiji is een land in in Oceanië, in het overgangsgebied van Melanesië naar Polynesië, op het zuidelijk halfrond. Het bestaat uit meer dan 332 eilanden, kristalhelder water, vulkanen en herbergt talloze exotische diersoorten. Het duurste te koop aangeboden pand staat hier op een privé-eiland, genaamd Vatuvara Private Islands. “VPI biedt de veeleisende reiziger een luxe en gewetensvolle ervaring. All-inclusive villa’s aan zee – comfortabele elegantie.”

Luxe resort met alles erop en eraan op Fiji

We hoeven je niet uit te leggen waarom het hebben van een herenhuis waanzinnig is, maar je eigen resort is natuurlijk nóg beter. Op dit luxe resort vindt je een reeks luxe hotelvilla’s samen met een privé Twin Otter-vliegtuig om je van en naar het verre Fijische eiland te brengen. Je kunt ervoor kiezen om deze drie luxe hotelvilla’s te laten als hotel, of je kunt ervoor kiezen om er je eigen oase van rust van te maken.

Naast dit hoofdeiland, waar de hotels zich bevinden, omvat de aankoop ook drie andere eilanden die iets minder ontwikkeld zijn. Dat betekend dat je in elk geval genoeg plek hebt voor uitbouw en voor je vrienden en familie.

Luxe hotelvilla’s

Elke hotelvilla ligt aan zee met prachtige witte stranden en een overvloed aan vogels en zeedieren. Elke villa heeft een eigen zwembad met spa erbij. De panden zijn gemaakt van hout, steen en glas en in de buurt kun je vissen, duiken, snorkelen en er is een golfbaan waar je een balletje kunt slaan.

Fiji

“Een verblijf op Vatuvara Private Islands combineert het ultieme in luxe comfort met de mogelijkheid om jezelf op authentieke wijze onder te dompelen in de magnifieke Fijische cultuur van het eiland, de lokale tradities te absorberen en te genieten van de rijke symfonie van het eilandleven.”

Vraagprijs van het ongerepte landgoed

Het ongerepte landgoed van 323 hectare is vooralsnog enkel toegankelijk te bezoeken per privévliegtuig.  De vraagprijs één van de duurste resorts ter wereld is maar liefst $ 155 miljoen (omgerekend iets meer dan € 137 miljoen(., maar dan heb je natuurlijk ook alles waar je maar van droomt.

resort

Is dit eiland toch niet wat voor jou? Bekijk dan eens dit andere prachtige eiland op Curaçao. Deze staat te koop voor €8.000.000.