Wonen in Den Haag is wonen in de enige grote Nederlandse stad aan zee. Het is de 3ᵉ grootste stad van Nederland en er is een stortgolf aan mooie woningen te vinden. Zoals dit z=uiterst mondaine herenhuis aan de Emmastraat. Volgens de makelaar is het pand “leeftijdsbestendig door de met marmer en glas afgewerkte personenlift op elke verdieping.”

Stijlvol herenhuis in Den Haag

Dit herenhuis op de Emmastraat is misschien wel een van de meest stijlvolle woningen die je ooit gaat tegenkomen in Den Haag. De ruime entree heeft een brede voordeur is geheel voorzien van een Italiaanse marmeren vloer. De eerste, maar zeker niet de laatste kee dat je marmer zult treffen.

Den Haag

Het interieur-thema is al vrij snel duidelijk. Simplistisch, gecompliceerd door neutrale kleuren om een minimalistische sfeer te creëren – waar de witte en zwarte tonen de hoofdrol spelen. De openslaande deuren in de woonkamer en de zijdeur bij de keuken geven toegang tot de bangirai vlonder met uitzicht op de sfeervolle volledig verlichte 15 meter diepe siertuin

Marmer

In het herenhuis, is er veel gebruik is gemaakt van marmer. Zo heb je in verschillende ruimtes, waaronder de badkamer, een marmeren vloer. Ook het kookeiland is grotendeels gemaakt van marmer. Ze hebben het natuursteen perfect weten te combineren met de rest van de inrichting. Zo past de zwarte keuken perfect bij het werkblad én worden er eigenlijk alleen maar zwarte en witte elementen gebruikt in de badkamer. In totaal is er 290 m² aan woonoppervlak. En perceel is nog goed voor zo’n 242 m².

En als kers op de taart is de residentie is voorzien van een volledig functionerende lift. Maar voordat je al helemaal warm wordt van het idee dat je hier gaat intrekken, zullen we maar meteen de vraagprijs blootgeven. Die ligt op 1.895.000 euro. Dus deze woning is alleen weggelegd voor mensen die goed weten te sparen voor hun toekomstige woning. Om meer informatie te vergaren, klik hier.

Den Haag buiten Den Haag Den Haag