Deze keer wordt Floris ontvangen in Kortenhoef door de eigenaar van Haven Lake Village; Hans Laan. Haven Lake Village bestaat uit 4 net opgeleverde prachtige en stijlvolle, ecologische watervilla’s die allemaal te huur zijn – voor zowel 2 als 4 personen. Schitterend gelegen direct aan de Loosdrechtse plassen en omgeven door een prachtig natuurgebied.

Unieke watervilla’s: Haven Lake Village

Vissen, varen, suppen of zwemmen. Noem het allemaal maar op, of het is aanwezig. En dat op nog geen 25 minuten rijden vanaf Amsterdam of Utrecht. Vanuit alle de dagelijkse drukte dompel je je binnen “no time” onder in een subliem vakantiegevoel. Floris laat in de video 3 van de 4 watervilla’s zien en gaat ook nog een stukje meevaren met Hans. Want een sloep huren behoort hier ook tot de opties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pure Luxe (@pureluxemagazine)

Natuurlijk wordt er ook gesabreerd. Ditmaal een mooie Louis Roederer Vintage 2012 champagne. Eten en drinken wordt verzorgd door het naastgelegen restaurant Docks, zij brengen alles gewoon naar jouw villa. Uiteraard arriveren we in een sijlvole bolide; de nieuwe Volvo XC90 van Hertz Benelux.

Winactie

Traditie getrouw komen we ook een beuker van een winactie, namelijk een nachtje logeren in één van de watervilla’s. Wat moet je doen om hier kans op te maken? Floris legt het je in de video uit. Genoeg gezever, kijken maar!

Met speciale dank aan het Haven Lake Village, Hertz Benelux en Walraven Sax voor de heurlijcke Louis Roederer Vintage 2012.