De meeste mensen hebben over het algemeen wel wat geld over voor een vakantie. Maar een vakantie naar een privé eiland blijft voor velen toch vooral een droom, iets wat we hopen ooit een keer te mogen doen. Voor ruim €2.500 per nacht heb je de kans om die droom werkelijkheid te laten worden. Midden in de Caribische Zee, vlakbij Belize, kun je dit prachtige privé-eiland met villa ‘huren’.

Niets dan rust en zee om je heen

Op dit eiland word je omgeven door zon, zee en strand. Het Gladden Private Island Resort is het meest afgelegen plekje van Belize. Er staat slechts één villa op het eiland, die met twee slaapkamers helemaal van jou kan zijn. Echter ben je niet helemaal alleen, een staf die je van alles kan voorzien bevindt zich op een nabijgelegen eiland. Zij kunnen je helemaal onbezorgd laten genieten van een luxueuze vakantie.

privé-eiland PURE LUXE

Vervelen is niet nodig op dit privé-eiland

Nabij de mooie kust is het Belize Barrier Reef te vinden, het op een na grootste rif ter wereld. Een belletje naar de staf is genoeg om een boot te regelen, inclusief kapitein. Deze zal je naar de beste duik en snorkel plekken brengen, of je peddelt zelf door het helderblauwe water op zoek naar de mooiste plekken. Na een actieve dag, of juist een rustige dag op je eigen strand, kun je genieten van een heerlijke maaltijd. Deze wordt bereidt door een ervaren chef-kok met ingrediënten die van het eiland zelf komen. Hoewel het eiland afgelegen ligt en je genoeg privacy hebt, is de bewoonde wereld niet te ver weg. Vanaf Miami ben je in 4 uur op je eigen privé-eiland. Mocht je tot rust willen komen en houden van luxe, dan is dit de perfecte plek. Mits je het geld ervoor over hebt natuurlijk.

privé-eiland PURE LUXE

Bron:Uncrate