Reece Witherspoon verzamelde met verscheidene rollen meer dan dertig filmprijzen, waaronder een Academy Award, BAFTA Award, meerdere People’s Choice Awards en een Golden Globe. Bij dit soort grootschalige successen, komt het nodige geld het laatje binnenstromen. Met dat geld koopt de actrice onder meer deze meer dan degelijke villa in Los Angeles, Brentwood.

Reece Witherspoon

Gebouwd in 1993, biedt de woning zeven en-suite slaapkamers in meer dan 9.500 vierkante meter aan woonruimte. Achter de met steen beklede gevel ligt een enorme foyer met donkerbruine hardhouten vloeren, donkerbruine balken aan het plafond en een elegante trap die naar een ruime overloop stijgt. Openbare ruimtes zijn onder meer een woonkamer met open haard en een bibliotheek met houten lambrisering. Verder is er intieme ontbijtruimte naast de keuken aanwezig, waar marmeren werkbladen gegarandeerd indruk zullen maken bij elke chef.

Reece Witherspoon

Het huis is veilig weggestopt in de natuur, diep in één van de canyons van Brentwood, Gelegen aan een privéweg en achter een enorme oprit die effectief het hele terrein van drie hectare beschermt tegen eventuele pottenkijkers. Achter de poort leidt een kronkelende oprijlaan naar een formeel motorplein naast het landhuis in Engelse landelijke stijl. Afgetopt met een aangebouwde garage voor drie auto’s.

Reece Witherspoon

De hoofdslaapkamer op de bovenverdieping met hoog plafond en een eigen zithoek die groter is dan sommige woonkamers. Er zijn in het huis verder 9 badkamers aan te treffen. Elders op de bovenste verdieping zijn vier extra familiekamers, plus twee personeelssuites voor de inwonende hulp. Het runnen van een landgoed van deze omvang, met een enorm hoofdgebouw en hectares goed onderhouden terrein, vereist natuurlijk de hulp van een goed geoliede personeelsmachine

Grootschalig landgoed

. Over het terrein gesproken hebben Franse deuren openingen naar verschillende delen van de tuinen. Daar ligt verder nog een groot zwembad met spa, en een buitenkeuken met patio’s om daar meteen te dineren.

De actrices heeft de afgelopen jaren een verkoopgolf doorgemaakt door haar Pacific Palisades-landhuis van $17 miljoen te dumpen en haar charmante Malibu-ranch voor $6,7 miljoen over te dragen aan haar erfgename. Ze kocht dit desbetreffende pand voor zo’n $15.9 miljoen.

Reece Witherspoon keuken kamer Reece Witherspoon Reece Witherspoon Reece Witherspoon dak