Filmster Sylvester Stallone lijkt zich aangesloten te hebben bij de groeiende stroom van celebs die op weg zijn naar het altijd waanzinnig rijke Palm Beach, Florida. Op zoek naar een zonovergoten, belastingvriendelijke levensstijl. Net als Palm Beachers vóór hen openden Stallone en zijn vrouw Jennifer Flavin de sluizen van hun bankrekeningen met de forse aankoop van dit beeldige landgoed aan het water.

Sylvester Stallone

Het omheinde compound in Bermuda-stijl werd gebouwd in 2014 en strekt zich uit over ongeveer 1,5 aangelegde hectare. Het met palmbomen geclusterde terrein is meer dan 13.200 vierkante meter groot en bevat zeven slaapkamers en 12 badkamers.

wijk

Naast het hoofdgebouw omvat het landgoed twee gastenverblijven. Eén van hen een vrijstaand paviljoen aan het water, plus ’n cabana in de open lucht met uitzicht op het zwembad. Een aparte halfronde spa bevindt zich op slechts een paar meter afstand van de rand van het zanderige water.

Sylvester Stallone

De ruime woonkamer heeft enorme uitgestrekte ramen van vloer tot plafond. Met strakke designapparatuur van topkwaliteit en gestreept houten kasten die gepolijst zijn tot een licht reflecterende glans. De keuken is ruim genoeg om een ​​tafel in het midden van de kamer te laten plaatsen voor uitgebreide gezinsmaaltijden.

Sylvester Stallone

Boven biedt de ruime hoofdslaapkamer een schitterend uitzicht op het water en is voorzien van een inloopkast en kleedkamer ter grootte van een slaapkamer. Verder is er nog een en-suite hoofdbad met twee venstermuren rond een ligbad en een met glas omsloten doucheruimte. Franse deuren gaan open naar de 75 meter lange privé wateraangelegenheid van het landgoed.

Prijs van het onroerend goed

Tot afgelopen zomer onderhielden hij en zijn wederhelft ook een toevluchtsoord van bijna 4.900 vierkante meter in de elite, luxe Californische woestijngemeenschap van La Quinta. Tien jaar geleden werd het verworven voor $4,5 miljoen en na verschillende mislukte pogingen, uiteindelijk weer verkocht voor $3,15 miljoen. Een verlies van bijna $1,5 miljoen, maar dat is slechts een fractie van het bedrag wat hij voor deze villa in Palm Beach neerlegde: $35.4 miljoen.

Bekijk hieronder meer foto’s van het huis – en toebehoren.

Sylvester Stallone Sylvester Stallone kamer Sylvester Stallone Sylvester Stallone slaapkamer.