De kunst van het ontkurken wordt met deze nieuwe gadget in huis net iets eleganter en makkelijker. Een in het oog springend object met een fantastische functie. Dit is de nieuwe vorm van openen, de tafelwijnopener.

Hoewel velen van ons vaak staan te popelen om die eerste slok hun favoriete wijn te nemen, kan het een uitdaging zijn om de kurk uit de weg te ruimen. Zelfs als je de beste werktuigen hebt, is het handwerk dat volgt vaak omslachtig en niet het soort tijd dat we aan de eettafel willen doorbrengen. Maak kennis met de Tabletop Corkscrew

Dit is de nieuwe tafelwijnopener

Geometrisch en bijna sculpturaal van uiterlijk, heeft dit apparaat een stevige basis die kan rusten op elke vlakke ondergrond. Dit apparaat is zo ontworpen dat elke standaard wijnfles (750ml of 1,5L) snel op zijn plaats valt. Eenmaal daar kunt u met een hendel de poreuze topper in één vloeiende beweging efficiënt verwijderen.

De moderne stijl is gesmeed met eersteklas materialen zoals het echte acaciahout dat de basis vormt, maar ook ijzer en vooral de glanzende messing accenten die zowel boven als onder uw fles zijn geplaatst. Al met al is het dus alles behalve een lelijk object.

Elk element van het apparaat is ontworpen om de ervaring van het daadwerkelijk gebruik ervan niet slechts te laten stoppen bij openen van de fles. In rust blijft de kleine messing schaal in de basis gelijk met het omringende hout. Zodra het gewicht van je favoriete fles is aangebracht, kantelt het echter voorzichtig. Hierdoor kan het niet alleen veiliger op zijn plaats blijven zitten, maar door de hoek kan ook de kracht die nodig is om een fles te openen maximaal worden benut.

tafelwijnopener

Natuurlijk kan het geen kwaad dat de Tabletop Corkscrew gemakkelijk in het oog wordt gehouden. Er is iets te zeggen voor een handig keukenhulpmiddel dat niet in een kast hoeft te worden gestopt als het niet in gebruik is. Het ziet er zo goed uit dat wij niet verbaasd zijn als je het uiteindelijk naast je ijskoude wijnglazen tentoon stelt.

tafelwijnopener

Dit handige apparaat is alles behalve onbetaalbaar, deze nieuwe in het oog springende gadget kun je al kopen voor 150 dollar.