Amsterdam is op z’n zachts gezegd prijzig. Helemaal naarmate u de binnenstad nadert. Arenborg 3 bevindt zich een stuk voordeliger nabij de Zuidas, op een heerlijke, groene locatie. Het omvat een vrijstaande villa van circa 365m² op een royaal perceel van 543m², gelegen aan water en aan een fraaie, bomenrijke straat.

Amsterdamse villa

Deze spectaculaire villa is van alle markten thuis. Onder de begane grond ligt een kelder, er is een inpandige garage en de binnenruimtes met fenomenale hoge plafonds laten veel lichtinval toe. Momenteel worden er de laatste loodjes aangelegd, maar het eindresultaat is veelbelovend. Om alvast een levendig beeld te creëren heeft de makkelijk een aantal meubels in het onderkomen gephotoshopt.

Villa

De woning waar het allemaal om draait bevat een prestigieuze entree en een overweldigende leefruimte van meer dan 200m², met een plafondhoogte van meer dan 3 meter. De stalen puien, royale tuingerichte woonkamer, riante woonkeuken en een slaapkamer met badkamer en suite, geven de villa een spectaculair eigentijds karakter. De eerste verdieping is ingedeeld met 4 ruime slaapkamers, 3 badkamers en een balkon op het zuiden.

Losstaande-villa-Amsterdam-7

De semi open woonkeuken is voorzien van een riant kookeiland met een natuurstenen werkblad en aansluitend zitgedeelte, Quooker attributen, anderhalve spoelbak en diverse inbouwapparatuur van MIELE. Vanuit de keuken is direct toegang tot de inpandige garage en kelder. Een chique trapopgang biedt een doorgang richting de lichte “corridor, slaap-/werkkamer met balkon op het zuiden” met een ruimschoots uitzicht op de tuin en omliggende omgeving.

Royale achtertuin op het zuiden

De royale achtertuin op het zuiden ligt midden in een groene oase en direct aan het water. Iets wat u in Amsterdam niet voor vanzelfsprekend moet nemen. “Kwaliteit van leven komt hier op een fijne manier tot uiting.”, aldus de makelaar. De met groen-overgoten achtertuin van circa 214m² ligt op het zuiden en heeft een vlonderterras over de complete breedte van de tuin.

Losstaande-villa-Amsterdam-5

Fijne opslagruimte van circa 13m² met een stahoogte van ruim 2 meter. De kelder ligt optimaal ten opzichte van de keuken en inpandige garage. De met beleid aangelegde voortuin met oprit kan meerdere auto’s verwelkomen en voor de fietsende garde is er nog een stallingplaats aanwezig. Om het geheel in te richten is nog het nodige brainstormen én geld nodig, maar de basis biedt veel mogelijkheden en interpretaties.

De moderne, witte villa staat voor €3.800.000 op Funda.

Losstaande-villa-Amsterdam-5 Amsterdam badkamer raam Villa