Als je net een BMW 4-serie hebt aangeschaft, heb je wellicht geen behoefte om ook nog eens diep in de buidel te tasten voor designerkleding. Gelukkig bestaat er zoiets als BestSecret, waar je torenhoge kortingen vindt op talloze top-notch merken. Er goed bijlopen, hoeft niet per definitie reteduur te zijn.

Voordelige designerkleding

BestSecret is Europa’s meest exclusieve shopping community, waar wel 3000 verschillende designermerken te vinden zijn, onder één online dak. Denk aan merken als Gucci, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Armani, Nike, Dior en nog veel meer.

BestSecret

BestSecret

Alle items die worden aangekomen komen uit het vorige of het huidige seizoen, waardoor je hier in welk getij dan ook terecht kunt voor je essentials. Zo is dit hét adres voor een nieuwe winterjas, maar ook als je op zoek bent naar ’n formeel overhemd. Allemaal up-to-date producten tegen scherpe kortingen die wel kunnen oplopen tot 80%. Dit is jouw kans om exclusief toegang te krijgen tot het bestbewaarde geheim van de modewereld. Grijp die kans.

designerkleding

BestSecret

De reden waardoor er zo voordelig toegang wordt verleent aan dit brede scala aan topmerken, is doordat niet iedereen zomaar wordt binnengelaten in de webshop van BestSecret. De enige manier om lid te worden, is door uitgenodigd te worden door een bestaand lid. Een bestaand lid kan tot op 20 personen uitnodigen. Zo blijft het aanbod exclusief en kunnen deze profijtelijke prijzen gehanteerd blijven.

BestSecret-app

Dankzij de BestSecret-app wordt het shoppen je nóg eenvoudiger gemaakt. Ook kun je van hieruit ‘punten’ sparen om nog meer kortingen en leuke extra’s te verdienen. Dit doe je onder meer door mensen uit te nodigen, de app te downloaden en producten te kopen. Op die manier kun je de status vergaren als silver-, gold- en diamondmember.

Elk van deze niveaus brengen interessante voordelen met zich mee als gratis verzending, langere retourtermijnen, priority restock alert en kortingsvouchers. Om maar even iets te noemen. De app is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play.

Best Secret09

BestSecret

Normaal gesproken wordt er alleen toegang verleend aan diegenen die de felbegeerde code in handen krijgen. Gelukkig zijn daar je amices van Pure Luxe om je hierop te attenderen. Doormiddel van deze exclusieve link kan je shoppen tot je er bij neervalt. Schroom niet om het te delen met je dierbare naasten, die gun je toch ook dit soort voordeel? Geniet ervan. En mocht je een fout begaan zijn en ben je niet tevreden met een item? Geen zorgen, alles is geheel gratis te retourneren.

kleding

BestSecret