Deze samenwerking heeft het gemunt op mensen die houden van exclusiviteit, stijlvol design en een goed gevuld glas Dom Pérignon. De glamour van Maison Bulgari en Dom is opgedeeld in een prachtige Bulgari Serpenti x Dom Pérignon Limited Edition Rosé 2004.

Dom Pérignon x Bulgari Serpenti

Deze gewaardeerde bezittingen zijn beperkt tot slechts vier dozen wereldwijd en zullen begin 2021 alleen op aanvraag verkrijgbaar zijn in Londen, Milaan en Tokio. Wat kan men verwachten van deze gewaardeerde samenwerking tussen de iconen van hun respectievelijke industrieën? Leest u verder.

Dom-perignon-bulgari-2

Voor de gelukkigen die zich een exemplaar kunnen veroorloven: de ultra-exclusieve fles zal gereleveerd worden houten kist meenemen voor een buitenkant die opent om een ​​op maat gemaakte binnenkant te onthullen. Bekleed in Bulgari’s kenmerkende saffraankleur en diep fuchsia.

Geschubd motief met roségouden label

De sterke aanwezigheid benadrukt de fles roségouden Bulgari Serpenti-ketting die sensueel om een ​​’magnumfles’ Dom Pérignon x Bulgari Limited Edition Vintage Rosé 2004 wordt gewikkeld. De fles is bekleed in een verleidelijke geschubde motief van een slang en afgewerkt met een roségouden label.

Qua smaak geeft de inhoud een hint van groene citrus naast intens rood fruit zoals rode bessen en wilde aardbeien, in combinatie met de warmte van rijp hooi, bloedsinaasappel en cacao. Helaas zullen maar weinig mensen in de gelegenheid worden gesteld om deze beschrijving in praktijk te kunnen bevestigen.

Serpenti-ketting

Hoewel de inhoud van de fles indrukwekkend moet zijn, moet er ook een nog speciale vermelding gegeven worden aan Bulgari’s glimmende Serpenti-ketting. Toch wel de bekroning van deze unieke collab. Deze ketting is bekleed met een tamelijke hoeveelheid witte diamanten en een onyx-edelsteen. Wat het Franse en Italiaanse merk voor de limited-edition fles willen vangen, moet nog worden bekend gemaakt, maar ga vooral uit van het ergste.

Voor een goedkopere fles Dom Pérignon, kunt u terecht in onze Pure Luxe-shop