Het is moeilijk om naar iets anders te kijken dan wanneer Jennifer Lopez je gezichtsveld binnenkomt lopen. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Haar voorkomen is echter net zo verblindend als haar exclusieve Hermès Himalaya krokodil Birkin-tas. Een ster op zich: één van de meest exclusieve, duurste tassen ter wereld –  die zij recent in gebruik nam als sporttas.

Jennifer Lopez Hermès-sporttas

Niet de plaats, kleding of behandeling die je zou verwachten te schenken aan een tas in dit prijssegment. Jennifer Lopez werd gezien toen ze de nieuwe UFC-sportschool binnenstapte, met een bordeauxrode legging met hoge taille en kort sweatshirt. Ze droeg een verblind gezichtsmasker, een blitse zwart-zilveren waterfles van Coach en de matchende handtas. Hoewel de bling zeker grenst aan een overdosis in combinatie met de opvallende persoonlijkheid van Lopez, schaamde de Birkin-handtas al haar andere speelgoed, inclusief de felrode Porsche GTS waarmee ze arriveerde op plaats van bestemming.

Hermès

Andere beroemde eigenaren van de tas zijn Victoria Beckham en Kim Kardashian West. Geen van hen is ooit gezien met deze weelderige handtas naar een sportschool. De uiterst exclusieve tas zelfs blijkt al meteen niet heel functioneel te zijn, aangezien ze nauwelijks de spullen in haar handen onder controle houdt.

Naar verhoren was de desbetreffende tas opvallend afwezig was terwijl ze aan het trainen was op de vloer van de sportschool. Waarschijnlijk realiseerde ze dat ze er $100.000 voor heeft betaald en stopte het in een goed beveiligde kluis – met driedubbel hangslot.

Jennifer Lopez