Welkom in Vail, Colorado 165 Forest Avenue. Op dit huisnummer staat dit enorme ultramoderne herenhuis genesteld in de Rocky Mountains. Van de lineaire open haard in de woonkamer tot Italiaanse marmeren oppervlakken in de keuken, elke ruimte in huis is een verkwikkende uitdrukking van tijdloze luxe.

Ultramoderne mansion Rocky Mountains

De elegantie van het interieur wordt alleen overtroffen door de natuurlijke schoonheid die wordt gezien door de glazen wanden van het huis, die uit elkaar schuiven en toegang geven tot meer dan 6.500 vierkante meter aan verwarmde buitenruimte. De meest prominente ruimtes zijn de 6 slaapkamers, 8 badkamers en nog twee halve badkamers.

ultra-modern

Gelegen op Vail Mountain, is dit het meest exquise, nieuwe eigentijdse landgoed dat het beste in materialen, technologie en uitzichten omvat. Er is een verjongende spa met waterval, garage voor 4 wagens, 4 overdekte parkeerplaatsen en autospoeling.

ultra-modern

Ontworpen met glazen doorgangen en schuifwanden die het woongedeelte naadloos laat overvloeien in de diverse buitendekken, patio’s en tuinen. Een overschot aan verwarmde buitendekken, biometrische herkenning en een onderhoudend dakterras completeren deze unieke residentie, die uw eigen privé-toevluchtsoord biedt.

Zwembad boven open vuurplaats

In de zwembadbodem is een acrylvenster gecentreerd boven een lineaire vuurplaats om licht uit te nodigen en een verbluffend effect te creëren. De zwembadwand aan de oostkant is ook een volledig acrylpaneel, zo geplaatst dat zwemmers kunnen genieten van het uitzicht. Nog een transparant paneel scheidt het zwembad van de hottub om continuïteit te creëren. Valt wel in het rijtje ‘droomhuis’ nietwaar?

ultramodern-herenhuis-2

Op de bovenste patio kunnen gasten ontspannen bij een indrukwekkende buitenhaard. Aangrenzend is een omsloten bar, toegankelijk via een lift om tijdens het entertainen vlotte eten en drinken mogelijk te maken.

De glazen lift daalt van de bovenste patiobar naar het interieur van het huis en komt vier verdiepingen lager pas op z’n laatste bestemming. Het trappenhuis bevat een stalen constructie ter ondersteuning van uitkragende treden.

Hier kan je terecht voor meer informatie of contact opnemen met de makelaar.

Colorado
Ultramoderne Ultramoderne