Gebouwd in 1905 op een perceel eigen grond van ruim 2800 m² te Bussum. Deze villa is omzoomd door een prachtige tuin met veel hoge bomen en veel blijvend groen waardoor optimale privacy is gewaarborgd. Daarbij heeft u als koper de eerste paar maanden waarschijnlijk de blauwdrukken nodig, want het kan nogal een labyrint zijn. Los van de opzichtige gelen voordeur dan.

Ruim en speels resideren in Bussum

Het begint al bij het vinden van de entree. De ingang zit namelijk verborgen tussen de bomen. Zodra u eenmaal een weg naar binnen heeft gevonden stuit u op de opzichte kleuren en interieur-keuze. Zo heb je een kamer gekleed in paars, terwijl er naast de keuken een babyblauwe kamer te vinden is.

Bussum-10

De woonkamer en suite met hoge plafonds heeft openslaande deuren naar de veranda. In totaal is er 543 m² woonoppervlak verdeeld over drie lagen met 8 slaapkamers.

Aan de achtertuin zit namelijk een soort uithoek volledig van glas, waar alleen een bureau staat. Door de lichtinval van alle kanten is dit dé plek om productiviteit te verhogen. Hopelijk is er ook een zonnescherm aanwezig, want zodra de zon het heeft gemunt op uw scherm wordt het lastig werken. Op de zolder is nog een privé sportschool

Blikkenvanger: de tuin

De tuin bevat een mooi lang zwembad met een mooi houten vlonder eromheen. Naast het zwembad is er nog meer dan genoeg ruimte voor een voor de kids, om die voor geruime tijd zoet te houden. De schuur naast het zwembad is een waar gezelschapshonk. Er is een hangstoel, tafelvoetbal, dartbord. Op latere leeftijd kunnen ze hier ook een heerlijk zwembadfeest geven, met wellicht een tap in de schuur.

Om al dit moois dag in en dag uit tot uw beschikking te hebben, zult u met diepe zakken richting de makelaar gaan. Zij vragen namelijk €4.500.000 voor deze villa in de rijke wijk: Spiegel.

Bussum Bussumse