De naam Harry Gesner zal velen van jullie weinig tot niks zeggen. Toch is deze man een van ’s werelds befaamdste architecten en kunnen maar weinig mensen zeggen dat hun huis is ontworpen door deze 95-jarige Amerikaan. Echter is er vrij recent een heel bijzonder huis op de markt gekomen, ontworpen door Gesner.

Vliegtuig huis staat te koop

In de heuvels van Hollywood ligt het zogeheten ‘Flying Wing House’. Het huis werd in de jaren 70 ontworpen door de toen al bijna pensioengerechtigde Gesner. In 2014 heeft het een renovatie ondergaan en zijn er verschillende dingen toegevoegd. Het uiterlijk van het huis is echter nog steeds in exact dezelfde stijl als in de jaren 70. Voor die €7 miljoen kun je de villa kopen.

Houten-huis-LA-vliegtuig-4

Voor deze €7 miljoen krijg je een door Harry Gesner ontworpen villa met een weergaloos uitzicht over de stad Los Angeles. Het opvallendste aan het huis is de vorm. Het huis lijkt van de buitenkant op een houten vliegtuig met grote vleugels als dak. Ook aan de binnenkant komt het hout duidelijk naar voren. De houten tinten worden afgewisseld met een chique stenen vloer en luxe meubels.

Nieuwe eigenaar gezocht

De eerste eigenaar van het huis was de DJ en voormalig schrijver van de hit ‘I like to move it, move it’, die vorig jaar kwam te overlijden. De nieuwe eigenaar zal niet alleen kunnen genieten van een prachtig uitzicht, maar heeft ook een groot zwembad tot zijn beschikking. Daarnaast is er een grote bar in het huis, kan er muziek worden gemaakt in een grote studio en zijn er 6 badkamers om op te frissen.

Houten-huis-LA-vliegtuig-1

De totale oppervlakte van het pand is 412 m² inclusief de grote tuin. De nieuwe eigenaar hoeft zich ook geen zorgen te maken over de trappen in zijn huis. Door het huis loopt namelijk ook een lift die je naar elke etage kan brengen. Lekker makkelijk!

Serieus geïnteresseerden kunnen hier terecht. 

bad kantoor garage Vliegtuig huis uitzicht