Als je een particulier eiland wilt kopen – het grootste in zijn soort in de Bahama’s – is dit een unieke kans om precies dat te doen. Het stuk grond gaat onder de naam St. Andrews, ook wel bekend als het Little Ragged Island. Het wordt aangeprezen als het grootste particuliere eiland dat toehoort aan de Bahama’s.

Eiland van 730 hectare

Het strekt zich uit over 730 hectare onontwikkeld land en omvat toegang tot diep water en voldoende ruimte voor grote schepen om aan te meren. Het beschikt over vers bronwater met fantastische zwemgelegenheid tussen de riffen en om te vissen.

Eiland-2

Op slechts 10 minuten varen van de haven in het nabijgelegen Duncan Town, is het eiland (het meest zuidelijke eiland in de Ragged Island-keten) groot genoeg om te worden omgebouwd tot een uitgestrekt privélandgoed of -resort.

Privé-eilanden

We kunnen ons goed voorstellen dat dit privé-eilanden interessant zijn voor de megarijken, zeker in deze getijde. Zeker aangezien mensen met een zeer hoog nettovermogen op afstand blijven werken en veel eilandstaten een lage besmettingsgraad handhaven. Reisbeperkingen blijven logistieke hindernissen vormen, waardoor sommige kopers ervoor kiezen om onzichtbaar onroerend goed te kopen om een ​​voorsprong op de concurrentie te krijgen.

In een reactie op de verkoop zei Chad Roffers, voorzitter van Concierge Auctions: “Als onze grootste privé-eilandverkoop sinds Innocence Island, is dit smetteloze eiland van 730 hectare een oogwenk en je zult het missen. het is een kans,” voegde hij daaraan toe. “Het matchen van verkopers van unieke eigendommen met de meest bekwame kopers ter wereld was de kern van wat we elke dag doen, en dit privéparadijs is een perfect evenwichtige woning die bieders om hun eigen prijs te noemen. Er is geen andere mogelijkheid zoals deze.”

Het gigantische eiland bereikt het digitale veilingblok op 26 maart, met openingsbiedingen die worden geschat op $19,5 miljoen, volgens Concierge Auctions. Dit eiland maakt deel uit van één van de vijf tropische eigendommen die de komende weken geveild gaan worden.