Britt Dekker lijkt zich altijd voor te doen als het typische domme blondje – en misschien komt ze gewoon zo over – maar eigenlijk heeft ze het allemaal best wel op een rijtje. De Purmerendse is sinds haar deelname aan het programma Take Me Out uitgegroeid tot een presentatrice, actrice en mediapersoonlijkheid. Voornamelijk vanwege haar aparte uitspraken en opmerkelijke doen en laten. Ach, ze is lekker haarzelf.

Britt Dekker

Haar carrière begon vrij onschuldig in het RTL 5-datingprogramma Take Me Out. Maar ze vergaarde écht bekendheid dankzij het programma Echte meisjes in de jungle, waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee €30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar – tot de verbazing van velen – haar HAVO-diploma.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Momenteel doet ze klussen voor NPO Zapp, werkt ze samen met Wendy van Dijk het programma Wie van de Drie en heeft ze zelfs een hoofdrol gescoord in de bioscoopfilm White Star. Niet verkeerd.

Talpa

Britt heeft nogal openhartig vertelt dat ze in ruil voor een paar presentatie klussen haar paard ‘George’ van John de Mol heeft gekregen. Wat John de Mol hiervoor heeft neergelegd, wordt echter niet bekend gemaakt.

Paarden is bij Britt Dekker een onderwerp op zich. In ruil voor het maken van vier programma’s bij Talpa kreeg ze van John de Mol een paard. Allemaal leuk en aardig, maar de realityster heeft er een hoop gezeik met de belastingdienst mee gekregen. “Belastingtechnisch moest George op naam van Talpa blijven. We hebben wel een contract dat ik levenslang mag bepalen wat er met George gebeurt.”

Wat we wel weten is dat Britt wel eens een gift aan een goed doel heeft gedaan, wat volgens haar een maandsalaris was: €70.000 euro, wat neerkomt op €840.000 per jaar is.

Vermogen

Het vermogen van de relatief jonge presentatrice wordt het geschat op ongeveer €700.000. Dit bestaat onder andere uit een huis in Purmerend en een opvallende, felroze Ford Ka.

Voor iemand in d’r 20e is dit uiteraard lang niet gek. Wel zal ze waarschijnlijk altijd een deel van haar inkomen investeren in haar grote liefde voor paarden en goede doelen. Daar kunnen sommigen nog een voorbeeld aan nemen.