Koffie en racewagens; voor sommigen twee onmisbare elementen in het leven. Dus wat is er beter dan die twee ongelijke passies in de blender te gooien. Ontworpen door Sajdin Osmancevic, is de conceptuele koffiemachine geïnspireerd op de legendarische Bugatti Type 35 raceauto. De Type 35 debuteerde in 1924 en is het meest succesvolle racemodel van Bugatti ooit, met meer dan 1.000 overwinningen op zijn naam.

Bugatti oldtimer

Zelfs als u niet heel bekend bent met de vooroorlogse oldtimers van het Italiaanse merk, zal je ongetwijfeld verliefd worden op de kleine raceauto met één stoel zodra u ernaar kijkt. De koffiemachine die is ontworpen om eruit te zien als de voorkant van de in de prijzen vallende oldtimer, ziet er op zijn zachtst gezegd imposant uit. De koffiemachine van Osmancevic is nog een concept, maar volgens de ontwerper functioneert de machine op dezelfde manier als een Nespresso-apparaat.

koffiemachine

Het koffiezetapparaat heeft de legendarische hoefijzergrill van Bugatti met een metalen gaas als de originele raceauto. Eromheen zit een messing frame en een vulstuk voor de radiator, die in de koffiemachine bedoeld is als gleuf waar de koffiecapsule in gaat. Het Bugatti-logo op de grill verbergt het mondstuk van waaruit de gloeiend hete koffie wordt gegoten.

Koffiemachine Type 35

De deksel van de koffiemachine is ontworpen om eruit te zien als de gebogen kap van Type 35, die ook pronkt met ventilatieopeningen. Bovendien is er een walnootbruine lederen riem voor de motorkap, zoals die op het origineel, samen met het desbetreffende raceauto-nummer aan de zijkant.

koffiemachine

Het Bugatti Type 35 koffiezetapparaat is uitgevoerd in drie verschillende glanzende kleurenschema’s: staalblauw, poederblauw en donker chocoladebruin. Als u op de hoogte bent van hoeveel tijd het kost om alleen het Bugatti-logo te maken, weet u dat dit koffiezetapparaat zich in een hoog prijssegment zal aanbieden. Net als de wagens van het Italiaanse merk.

koffiemachine