Van harte welkom bij het artikel waar we jullie even zullen opwarmen voor de nieuwe Pure Luxe-video. Als kind aan huis, zijn we deze editie in ’t Gooi belandt, in Naarden om precies te zijn. Met een Lamborghini Urus rijden we naar het hagelnieuwe mooiste huis van ’t Gooi. Ter afsluiting doen we traditiegetrouw een sabrage en geven we niet één, maar twee horloges weg.

Een kijkje in het mooiste huis van ’t Gooi

De door Marco van Veldhuizen ontworpen villa is zelfs in een wijk als deze, een echte blikvanger. Eigenaar – Marcel Melis – was zo vriendelijk om ons eens binnen te laten kijken en geeft zelf een korte, maar krachtige introductie van zijn prachtige woning. Verder verzorgt Floris de rondleiding. Het hele plaatje is zo’n 1100 m² groot en is zowel aan de buitenkant als de binnenkant meer dan adembenemend.

't Gooi

Zeeën aan ruimte dus. Terug te zien in de riante living, open keuken en kelder, die zich deels leent als thuisbioscoop. Maar ook het buitenterrein met zwembad en de garage mogen absoluut niet vergeten worden. Voor diegenen die slecht te been zijn, biedt de lift vervoer naar de eerste verdieping, waar we als eerste stuiten op de master bedroom met inloop kast en de marmeren badkamer. Alles zit erop en eraan.

‘Wristcheck’

Als binnenkomer hebben we meer bij ons dan alleen de Italiaanse Urus. Om de pols hangt namelijk een Rolex Platina Day-Date 40. Het is de enige Rolex in die in edelmetaal wordt geleverd, in wit- en geelgoud. Ook bekend als ‘The President’, aangezien het een populair model is onder bekende mensen.

Winactie

Voor deze winactie geven we ook nog eens twee stijlvolle horloges weg van Faive Watches. Volg ze dus even snel op Instagram (@faivewatches).

Zoals altijd vertelt Floris in de video wat je staat te doen om in de prijzen te vallen. Kijk in ieder geval de hele video af (we controleren het hoor, dat kan tegenwoordig). Wederom veel kijkplezier!