We hebben eerder een top-3 gemaakt van de meest unieke villa’s in Nederland. Tijdens het schrijven daarvan wisten we nog niet van het bestaan van deze Brabantse villa, anders had ‘ie er gegarandeerd tussen gestaan. Lees én zie waarom.

Opvallend schuin dak

Deze zeer opvallende miljoenenvilla is ergens rond 2008 ontworpen en er is geen huis in de omgeving dat een vergelijkbare structuur bevat. Volledig uniek in z’n soort valt het zeker op in Oisterwijk, Brabant. Voornamelijk te danken aan het schuine dak. De dakconstructie gaat deels ten koste van het woonoppervlak, maar met 570 vierkante meter valt er prima te leven, toch?

Brabanstse-villa-5

Deze moderne villa telt 10 kamers. Hiervan zijn er 7 slaapkamers wat betekent dat je rustig al je vrienden plus aanhang kan uitnodigen, en dat je je tussendoor zelfs nog lekker even kan terugtrekken in je eigen kamer. Er zijn twee keukens, drie badkamers en 2 toiletten die ontzettend luxe zijn.

Brabanstse-villa-3

Daarnaast staan de voorziening garant voor een uiterst luxe leventje. Genoeg bergingsruimte, een fitnessruimte en een speciale kamer waar je je eigen thuisbioscoop kan inrichten. Al dit moois is verdeelt over drie woonlagen en daaronder bevindt zich nog een riante kelder.

Brabantse villa op Funda

De rode draag van indrukwekkend architectuur wordt naar de binnenkant gewoon doorgetrokken. Het hoge plafond is wel 12 meter hoog is, de grote ramen laten veel natuurlijk licht door en het totale plaatje lijkt rechtstreek uit een woonboulevard-blad te komen.

Brabanstse-villa-6

De locatie ligt te midden van de natuur. Veel ruimte, want er een lap grond aanwezig van zo’n 12.000 vierkante meter. Een balletje trappen is hier dus geen enkel probleem. De huidige eigenaar wil er dus van af, maar wil daar wel iets voor terug. In de vorm van een geldbedrag. Samen met de makelaar kwamen ze uit op de vraagprijs van €4.800.000.

Meer informatie en foto’s vind je op de Funda-pagina

Trappen Brabant
Brabanstse-villa-4