Amper een maand geleden kwamen we nog met het bericht dat de oud President van de Verenigde Staten – Donald Trump – een nieuwe woonplek had op het luxe landgoed Mar A Lago in Florida. Het bijzondere resort is misschien wel een van de mooiste en meest rustgevende plekken om je te bevinden, maar toch heeft ‘The Donald’ besloten om weer te verkassen. Trump verhuist tijdelijk van Florida naar New Jersey, waar hij ook in luxe zal leven op een groot golfresort.

Donald Trump verhuist naar nieuw golfresort

Er zullen weinig mensen zijn die na een verblijf op Mar A Lago behoefte hebben aan een nóg luxere woonplek. Donald Trump verbleef er sinds zijn aftreden, maar heeft na enkele maanden alweer gekozen voor een tijdelijk nieuw onderkomen. Trump gaat terug naar zijn oude patronen door naar zijn Bedminster-golfclub te verhuizen. De Bedminster-golfclub is een terrein van 535 hectare dat in 2002 is gekocht voor een $35 miljoen, waar Trump op het golfresort geniet van zijn eigen villa op het terrein.

Het landgoed is uitgerust met een balkon van 152 vierkante meter, twee verdiepingen en een veranda. Voor Trump is dit de ideale verblijfsplek, omdat hij nu zowel rustig kan wonen als zijn favoriete hobby beoefenen. Medewerkers van de golfclubs waar Trump bij speelt klapten enkele maanden geleden nog uit de school, toen ze zeiden dat Trump de meest onsportieve golfer was die ze ooit hadden meegemaakt. Desalniettemin zal Trump genoeg mensen hebben om een potje mee te golfen, verwachten wij.

Presidentsverkiezingen van 2024

Veel kenners denken dat de verhuizing ook deels te maken heeft met het feit dat Trump zich weer beschikbaar wil stellen voor de presidentsverkiezingen van 2024. New Jersey ligt beduidend dichter bij zijn geliefde New York en zo kan hij makkelijker netwerken met donoren, strategen en politieke zwaargewichten. Als het aan Trump ligt blijft het enige huis waarin hij wil wonen nog altijd het Witte Huis.

Trump golf