Als Apple-liefhebber weet je dat hun producten niet altijd even betaalbaar zijn. Ook zijn er nog talloze accessoires om je meest dierbare bezit meer persoonlijkheid te geven. Ook luxemerk Hermès mengt zich in de strijd, in de vorm van een ‘Bolduc-hoesje, gemaakt voor de iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Het accessoire is gemaakt van Fawn Barenia-kalfsleer en is op zichzelf al een stijlstatement.

Hermès x Apple

Het heeft het kenmerkende Bolduc-patroon van het label. Het is ook voorzien van de ‘Bolduc’-stempel op de achterkant, die is geïnspireerd op het iconische lint dat om de oranje dozen van Hermès wordt gewikkeld. Momenteel is de case alleen beschikbaar in kleur ‘Fauve’ die we gewend zijn van Hermès.

Hermès-3

Het Franse modemerk zegt dat de behuizing meer is dan alleen het uiterlijk, maar ook beschermend, omdat de case is onderworpen aan diverse tests. Het klikt ook gemakkelijk op zijn plaats dankzij een aantal magneten die in de behuizing zijn ingebed en werkt met Qi-gecertificeerde inductieladers en MagSafe-oplaadaccessoires.

Hermès-3

De Bolduc Apple iPhone 12 en 12 Pro-hoesjes definiëren op zijn best minimalistische chic. Ze dragen de vermelding ‘Made in France’ aan de binnenkant en kunnen momenteel worden gereserveerd op de officiële website van het merk voor ongeveer $570 (€472) per stuk.

Airtags

In soortgelijk nieuws onthulde Hermès onlangs ook zijn eigen versie van de nieuwe Apple AirTags. Geprijsd tussen €299 en €449, zal deze vanaf 30 april 2021 online te koop zijn. Ze zijn verkrijgbaar in drie iteraties: een sleutelhanger, tashanger en bagagelabel, elk gemaakt van Barenia-leer met contrasterende zadelstiksels.

Als je een Hermès- en Apple-fan bent, zijn dit dus glorieuze tijden. Eerder maakten de twee partners ook al een Apple Watch samen. Belangstellenden kunnen terecht op de website van Hermès.